Szerintetek az nem bazi ijesztő ha valakivel megbeszélsz egy találkozót és ő 7 órán keresztül dekkol a házad előtt előtte?
Megbeszéltem egy fiúval egy találkozót de nem igazán érzem jól magam ezért lemondtam.
Erre közli,hogy itt van a házam előtt..feljönne.
Mondom nem. Megkérdeztem mióta ül itt az autóban és erre azt mondta,hogy dél óta mert délben dolga volt itt a városban és nem lett volna értelme hazamennie.
Most meg egyfolytában csenget a kaputelefonon holott leírtam már neki,hogy ma nem.
A címemet soha nem mondtam meg neki de egyszer posztoltam valahova azt hiszem instára egy képet és a részletekből kitalálta melyik épület.
Mit csináljak?
Szerintem mindketten gázak vagytok. Bár ő jobban. De van megoldás.
Írj privátban, részleteken múlik sok minden... segítek mit hogy mondjál és stb
Most itt áll lent és írogat,hogy legalább menjek ki beszélni vele.
Meg,hogy ismeri a munkahelyemet meg a munkatársaimat…
én vagyok a 3-as
szerintem nem beszarni kell, meg nem hazudozni mindenfélét, hogy mi van, meg mi nincs
kaputelefont nem felvenni és nem megmondani neki a frankót, az gáz, lehet, hogy elég erős kétségek közé is tetted
emellett lehet, hogy valóban valamiért addig nincs mit csinálnia és reménykedik és lehet te is táplálod ezt is, ha már nem veszed fel a kaputelefont megmondani neki a nemet és megfelelően
máskor jobban körül kellene járnod, hogy kivel beszélsz meg találkozót és több emberismerettel ez meglehet (ez nem áldozathibáztatás.... hanem tény, amivel el lehet jobban kerülni az ilyeneket... )
emellett nem a némaság a kulcs, hanem hogy hogyan és miképpen adhatod értésére a témát
mert ha azt mondogatod, hogy most ágyból épp még most nehezen tudsz kikelni és nem tudod később hogy, de most pihenned kell... és alukálsz és azért nem válaszolsz-válaszoltál, akkor mondjuk ő ebből nem azt érti, ami a helyzet és sok másból sem
amiket meg azóta írtál, hát az error, amiket ír...
azzal is szembesíteni kéne... nem tudom mennyire tetted ezt meg....
mert ez már tényleg qrva gáz, amiket ő művel...
én vagyok a 3-as és a 8-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!