Miért akad ki,minden ismerősöm azon,hogy én nem kedvelem a gyerekeket?
Figyelt kérdés
32 F vagyok
Nincs gyerekem,nem is akarok.
Sokat tanultam,van egy jó munkám,lakásom és egy kis hétvégi házam.
Lenne hová,de én tudatosan nem akarok gyereket vállalni.
Lehet szörnyű ezt így kimondani,de egyszerűen nem kedvelem a gyerekeket.
Nem szeretem a társaságukat,nem szeretem,ha a közelembe vannak,ha hozzám szólnak,ha kerdeznek tőlem.
Általában mindig igyekszem nagy ívben kerülni az olyan összejöveteleket,ahol családos barátok,ismerősök, kollégák hozzák a gyerekeiket.
2023. júl. 8. 19:59
11/12 anonim válasza:
10, magadban keresd a hibát, ha úgy értelmezted a mondatot, hogy attól normális, ha nem akar. Az mondanivaló az volt, hogy attól még, hogy nem akar, normális.
12/12 anonim válasza:
Nálam pl előny lenne nőként, mert én is így vagyok vele, ahogy amúgy egyre többen. Régen társadalmi elvárás volt mindenkitől a gyerek, a mai világban már hiába erőlteti a politika, egy csomóan átgondolják. Már csak anyagi okok miatt is, meg manapság már nem tabu beszélni róla, hogy mennyi kapcsolatot tesz tönkre a gyerek érkezés, hogy mennyi szívással jár a gyereknevelés, főleg ha nem is őszinte volt a gyerek utáni vágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!