Mi a véleményetek az Asszonysutyorgó nevű fb csoportról? Szerintem még a Gyakorinál is nagyobb szekunder szégyen, ami nagy szó...
Figyelt kérdés
Kb. aluliskolázott véranyák gyűjtőhelye, kávé helyetti vérnyomásemelőnek tökéletes. Viszont néha poén látni, amikor némely intelligensebb kiosztja a buta momzillákat a francba.2023. júl. 8. 15:19
11/20 anonim válasza:
Már ez a csoportelnevezés is elijeszt, hogy rákeressek..
12/20 anonim válasza:
Borzalmas :D beléptem, hogy röhöghessek, de mindig elszörnyedek, hogy mennyire buták, mindent megosztanak, nem fogják fel, hogy tényleg bárki láthatja. REttenesen primitív és buta nők társasága.
13/20 A kérdező kommentje:
13.: Na meg a rózsaszín, nyálas ömlengéseik olyan témában, mint gyerekvállalás, hú... 🤣
2023. júl. 9. 00:30
14/20 Metionin válasza:
14. És ha valamelyik feltesz egy kérdést abban a témában, azonnal szétoltják, meg jön a neked ezt tudni kéne, nő vagy, anya vagy, a gyerek ezzel jár, igenis mit gondoltál, hogy majd nem kell feladni az életed, magadnak szülted, szenvedj csak stb. 2 poszttal alatta meg az ömlengés hogy az élet értelme a cukimuki babóca :D
15/20 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon erősen megy a "nő vagy, minek élsz egyáltalán akkor gyerek nélkül / az élet nélküle semmit sem ér / ki fog majd ajtót nyitni rád című gyökérségek. Tegnapi nagy baromság egy kommentelőtől: minimum két gyerek kell, de nem is, három kell, mert mi van, ha kimegy külföldre. 🤣 Mintha olyan szitu nem állhatna fenn, hogy mindhárom kimegy. 🥴
2023. júl. 9. 11:04
16/20 Metionin válasza:
16. Akkor gyorsan csinálni kell újakat, míg akad egy, aki marad anyuci mellett :D tipikus csoporttag amúgy az ilyen főállású anyuka, aki folyamatosan szül, mert nem akar dolgozni. Ismerek egy fiatal lányt, akinek ugyanilyen az anyja és abszolút nem lepődtem meg, amikor felfedeztem a nő pár véresszájú kommentjét az asszonysutyorgóban.
17/20 A kérdező kommentje:
Jézusom, szegény gyerekek. 😢 Gondolom micsoda légkör lehet otthon... Egyébként jah, pont ezek a naaagy családanyák azok, akik borzasztó dehonesztáló, tárgyiasító szinten beszélnek a gyerekeikről, aztán rettenetesen kiakadnak, ha ezt valaki szóvá teszi nekik. Tegnap egy vén banya olyat is írt, hogy azért kell második gyerek, mert mi van, ha az elsőt éri valami (értsd a második gyerek = pótkerék). 🥴 Rohadtul nem szeretnék ilyeneknél gyerek / unoka lenni.
2023. júl. 9. 11:34
18/20 Metionin válasza:
18. Na az a nő pont ilyen, a lánya enyhén szólva tele van folyton feszültséggel, táncolni jártunk egy helyre, sokszor panaszkodott, hogy az anyja folyton kötekedik, ordít, vergődik, aztán amikor óvatosan rákérdeztünk, hogy mit is dolgozik az anyuka, mert lehet, hogy a munka miatt stresszes, mondta a lány, hogy ja amúgy semmit, otthon ül mióta megszületett a legnagyobb gyerek, főz, takarít meg sorozatokat néz. És persze vegzálja a gyerekeit, mártírkodik, hogy ő "feladta az életét" értük, pedig szerintem senki sem ütötte, hogy pottyantson egy újat, amint az előző mellől lehetett volna menni dolgozni. Apuka fásult, feladta. Fellépésen találkoztam anyucival, ott közölte előttünk a lánnyal, hogy ez az utolsó fellépése, mert ő unja már, hogy ezzel foglalkozzon (kb hogy eljöjjön évente 2x az előadásokra, mert amúgy az apja hozta-vitte mindig a lányt). Szegény lány ott sírt, alig tudott kiállni a színpadra. Azóta hallottuk, hogy mostanság valami karatéra vagy mire kell járnia, mert anyucinak az jobban tetszik mint a tánc. A sutyori csoportban egyébként folyton a gyerekeivel dicsekszik, hogy milyen tökéletesek, mert Ő meg tudta őket nevelni, mindenki mással ellentétben, Ő az anyák aranyfüsttel bevont mintapéldánya, aki pusztán keresztény erkölcsből szült ötöt, nem pedig azért, mert különben dolgozni is kellett volna. Az ilyen szülőnek külön részleg kellene a pokolban.
19/20 Metionin válasza:
Jut eszembe, szintén 5 gyerekes ismerősöm is rendszeresen posztol ott gigakeresztény kommenteket, hogy isten csak azokat szereti, akik legalább 3-4 purdét kitolnak erre a csodálatos világra. Miközben az illető egyetemen csoporttársam volt és mesterképzés alatt szülte az első kettőt, akiket kb. a nagyi meg a szomszéd nevelt fel, mert ő órákra járt. Pár éve láttam egy cikket hogy az egyik fő szülesztőbiztos politikusnő is meglátogatta, mint követendő keresztény példát, aki végre az elvárásoknak megfelelően jártatja a méhét, ezáltal példát mutatva a kihalófélben lévő magyaroknak.
20/20 A kérdező kommentje:
Fúj b.ssza meg. 😬🤮 Na a keresztény nagycsaládosok zöme tényleg maga a pokol, még ellenségemnek sem kívánnék ilyen szörnyetegeket. Szegény lány, remélem no contactba rakja ezt a horogkeresztény tenyészkancát, amint lehetősége lesz rá! Ez nem anya sehol sem...
2023. júl. 9. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!