Adsz egy-egy napért egy-egy évet?
Érdekesnek találom a középszíntű asztrológia egyik alaptételét, a szekunder direkciót.
Dióhéjban ez arról szól, hogy az élet első napjai megmutatják a hátralévő élet éveinek minőségét.
Egy nap = Egy év alapon. (Tehát a 45. nap tranzitjai vonatkoznak a 45. életévre.)
Fejtsük le az asztro mázat:
Anyuka napról-napra gyönyörködik a pici babájában akinek a 45. napon fáj a hasikája és a tejet sem kívánja.
Felírja tehát a naplóba hogy: Ejj fiam, vigyázz már lehet hogy jó 40 éves korodig szalad neked a szekér, de 45 évesen megfekszik majd 'a hasadat' amiket addig az életben összehoztál!
Pillanat és mindjárt lehet kommentben károgni, hogy ez hülyeség, meghogy a Biblia elítéli az asztrológiát, de az a helyzet hogy az Ószövetség pont hogy alátámasztja:
Ezékiel próféta könyve 4:5 "Én pedig meghatároztam néked az ő vétkök éveit napok száma szerint, háromszázkilenczven napban; eddig viseljed az Izráel házának vétkét."
Mózes 14.34 "Negyven napig tartott, míg kikémleltétek azt a földet: most negyven évig bűnhődjetek a napok száma szerint, egy-egy napért egy-egy esztendőt, hogy megtudjátok, milyen az, amikor én ellenkezem veletek."
Ja, persze ezek csak kiragadott részletek, de nem is a teológia rovatot olvasgatod. Mit gondoltok, mennyire tudatosak ilyen téren a szoptatós anyukák?
Ha érdekel a véleményem, szerintem egyáltalán nem kellene tejtermékeket, azon belül különösen nyers tejet fogyasztani. Maximum évekig érlelt, kőkemény sajtokat, kvázi fűszerként.
Az ószövetségi idézetekkel nem tudok önmagában mit kezdeni, nem véletlenül áll a Biblia is Új- és Ószövetségből... önmagában ezek a kiragadott részletek számomra értelmezhetetlenek.
Az viszont tök érdekes és menő hogy találtál egy ilyen asztrológiai összefüggést :)
Érdekes felvetés, ebbe így bele sem gondoltam, amikor erről a módszerről olvastam anno.
A másik: így ki lehetne kémlelni a baba megfigyelésével a halálpontokat is?..
En 6 hetes koromig szoptam, utana egyik naprol a masikra nem. Ugye 6 het az 42 nap, vagyis 42 evnyi Uranusz felperiodusnak feleltetheto meg.
Nap-Uranusz oppoziciom van, 1 fokon beluli orbisszal, vagyis 42 evesen ledaralja a tr. Uranusz a radix Napomat es Venuszomat az Ikrek 12. hazban, ugy, hogy a 8. haz csucsa a Vizontoben van, a Szaturnusz meg a Skorpioban. Fasza lesz, fasza lesz.....
Ja, es masodlagos progesszio, a direkcio az a masik iranyba megy, a Fold forgasa szerint.
39F incel
"Akkor ha én teljes vérátömlesztéssel kezdtem a pályafutásom ott mi a helyzet asztrológiai tudás nélkül?"
Az asztrologiaban eleg sokfele helyzet lehet, de a Marsot kellene szemugyre venni a kepletben. Csak nem stacioner Marsod van? :)
39F incel
#7 Megkérdeztem anyumat,mert a születési anyakönyvi évekkel ezelőtt eltűnt,ő azt mondja ahogyan megszülettem 2-3. napon már vittek át a tűzoltó utcába vérátömlesztésre(besárgultam)..nehéz szülés is volt allergiás reakcióként egy gyógyszerre fulladás és leállt a szíve,valaminta 3. gyerek aki megmaradt neki.. 0-ás vércsoportú rh nemtudom mi én viszont nem...de azért érdekes,mert annunaki külső és személyiségbeli jellemvonásokat tükröz (tehát az ítélkezés,önbíráskodás,idegrendszeri problémák,napóleon komplextől kezdve a nárcizmuson át mindent megkaptam és ilyen volt a gyerekkorom 3 éves koromtól csonka családban ahol a stabilitást a bika nagymama jelentette :)..ha már tanulmány..a másik ami az apai vonal ahol nagyszülői ágon másodunokatestvérek házasodtak tehát vérfertőzés..
skorpió anya,
oroszlán apa,
én pedig 1975. november 05-ösként skorpió oroszlán asccal kb. éjfél előtti születéssel de 11 óra van beírva a születésibe..akit esetleg érdekel számolja ki,mert ehhez nem értek.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!