Csak szerintem lehangoló ha valakinek elmesélek valamit és csak annyit ír rá válasznak hogy "Értem"?
Figyelt kérdés
Rossz dologra utal ez a válasz?2023. júl. 7. 18:56
11/11 anonim válasza:
Mert sokan ingyen pszichológust keresnek. És nem úgy gondolták a beszélgetést, ahogy te. Nincs kivel beszélgetniük. Bocsi, utolsó:(
De mégis hosszú mondatokra, történetekre mit reagáljon egy teljesen idegen, aki sosem volt szereplője az életednek? Mi ilyenkor az elvárás? Mire van pontosan szükséged?
Én sem szeretem, ha valaki regényt ír és nem célirányosan kérdez.
Botrányos szinten áll a magyar kommunikáció. A való életben meg sem merünk szólalni, mert mit fog szólni a másik. Helyette idegen terepen próbáljuk a szomorúságot, frusztrációt kiadni magunkból. Ez megijeszti a másik felet, és nem érti, nem tud mit reagálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!