Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mit érezhetnek a...

Szerintetek mit érezhetnek a lottó nyertesek?

Figyelt kérdés

Skandináv lottón pld elvittek közel 400 milliót.. Annyi pentbol boldogan lehet elni ugy, hogy mindenre is jut es az ember teljesen attudja adni magat az eketnek, kiteljesedhet.

Vajon mit kezdenek az emberek ezzel a penzzel? Vajon szegény ember nyeri meg? vagy gazdag akinek nem számít? miért lottozna egy gazdag ember?

2023. júl. 7. 18:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Nekem kB. 2 hónapja volt hatosom a skandin. Az is elég furcsa érzés volt, hogy csak egy szám választott el a gazdagságtól.
2023. júl. 7. 18:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Feltudtad dolgozni? Vagy örültél a főnyereményhez képest kisebb nyereménynek is?
2023. júl. 7. 18:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
én nem tudnám ezt feldolgozni #1 :D
2023. júl. 7. 18:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Örömet.
2023. júl. 7. 18:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg szabadságot éreznék, odasz**arnék a munkahelyem közepére
2023. júl. 7. 18:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Az 1-es vagyok!

Fel tudtam dolgozni persze. Pedig az elején még nem is tudtam, hogy 6-osom van, vagy telitalálat.

Online szoktam játszani, és mikor beléptem a fiókomba, akkor láttam, hogy a felhasználó nevem mellett villog egy aranyszínű pénzeszsák. Mondom mi a fene lehet ez, még sosem láttam előtte.

Rákattintottam, erre kiírta, hogy gratulálnak, mert 200.000 feletti nyereményem van, és kövessem az utasításokat.

De azt nem írták pontosan, hogy mennyit nyertem. Gyorsan megnyitottam a szelvényt amit előző nap feladtam, és akkor láttam, hogy 6 találatom van az egyik mezőn.

De 1-2 percig ott volt bennem, hogy lehet, hogy megnyertem a főnyereményt.

2023. júl. 7. 19:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

#1 Nekem egyszer 5 találatom lett a skandinávon, úgy hogy a tévé előtt ültem, és pont az első 5 szám stimmelt mikor ahogy húzták.

Az ötödik számnál már felugrottam a fotelből.. :D De sajnos a 6-odik már nem stimmelt.

2023. júl. 7. 19:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig azon gondolkozom, hogy akarnék-e tovább dolgozni?

Valószínű ott helyben felmondanék.

Például a 400 millió nem olyan nagy összeg a mai világban, de a felét nem keresem meg akkor sem ha egész életemben gürcölök. Szóval ha a felét befektetem valamibe, pl ingatlanok, másik felét elteszem akkor lesz mindig befektetésem, bevételem is.

2023. júl. 7. 22:48
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Először fel sem fogjják. Hüledeznek egy sort, majd irány bolt, mindent felvásárolni, a vége pedig a pszichológus.
2023. júl. 7. 23:26
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Remélem egyszer meg fogom tudni.
2023. júl. 7. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!