Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki péntek késő délután...

Aki péntek késő délután tanul, annak egyébként van valami élete?

Figyelt kérdés
2023. júl. 7. 17:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Nincs. Max azt hiszi. Aki iskola ajtón kívül tanul, az csak azt hiszi, hogy van élete. Akinek van élete, az azzal foglalkozik iskolán kívül.
2023. júl. 7. 20:59
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet belőle egy sikeres ember lesz, amíg neked meg annyi az életed, hogy gyakorin trollkodsz. :)
2023. júl. 7. 21:12
 13/16 anonim ***** válasza:
Azért ez így önmagában elég kevés információ. Mi számít életnek? Mert a hányásig piáláson túl akár eltöltheti hasznosan is a hétvége többi részét.
2023. júl. 7. 21:23
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
#11 Milyen igazad van, hiszen te magad aluliskolázottként sikeres gyakorizó lettél.
2023. júl. 7. 21:24
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Általánosban és gimiben is rendszeresen tanultam pénteken, egészen esti órákba csúszva is. És mégis volt életem :D Szombaton kora reggeltől egyesületbe jártam sportolni, ahol végül a délelőttjeim is töltöttem. Délután pedig vagy a barátaimmal, vagy a szüleimmel mentünk kirándulni, vagy beültünk egy limonádére, teára valahova. Vasárnaponként pedig a mamám jött hozzánk, illetve tanultam még, ha kellett, illetve aznap is nagy sétára vittem/vittük a kutyánk.

Így is volt kézenfekvőbb, akkor még "frissiben" tudtam készülni, és a hétvégém is más hangulatban telt, amikor tudtam, hogy a tanulással, feladatokkal (majdnem) kész voltam.

2023. júl. 9. 15:36
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg mit értünk ez alatt?

Egy egyetemista például akkor tanul, amikor tanulnia kell. Ha péntek délután akkor péntek délután. Cserébe vizsgaidőszak után tud lazítani. Alapból egyetemista/főiskolás tisztában van vele, hogy maga miatt, magáért tanul nem mások kedvéért.

Általános és középiskolában meg teljesen más a helyzet. Én személy szerint mindig letudtam a (mai szemmel már röhejesen kevés) házi feladatokat, tanulnivalókat pénteken. Cserébe ott volt szabadon az egész hétvége, nem vasárnap kellett nekiálljak.

Felnőttként is úgy vagyok, inkább csinálom a dolgom pénteken este 10-ig, ha tudom, hogy utána 2 nap csak az enyém.

2023. júl. 9. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!