Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki péntek késő délután...

Aki péntek késő délután tanul, annak egyébként van valami élete?

Figyelt kérdés
2023. júl. 7. 17:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Van.

Nekem más a buli, mint neked.

2023. júl. 7. 17:44
 2/16 Metionin ***** válasza:
96%
?? Mi van ha végigbulizza/hobbizza/szórakozza a hétvégét és pont ezért tanul péntek délután? :D
2023. júl. 7. 17:48
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Amíg sulis voltam, mindig péntek délután tanultam, hogy a hétvégém szabad legyen. Volt életem, igen.
2023. júl. 7. 17:48
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Mennyivel magasabb minőségi szinten vannak bezzeg azok, akik péntek késő délután ilyen provokációkat fogalmaznak és posztolnak a neten, pusztán annak az élvezetéből, hogy vitát generálhatnak vele.
2023. júl. 7. 17:49
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Van hát. Nem szórakozásból tanulok, hanem mert vannak terveim. Ha letudva a vizsga, utána mehet a pihi. Prioritásokról lehet nem hallottál még, ezt annak hívják.
2023. júl. 7. 18:01
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

#2 Sőt az is lehet, hogy a hétfő-kedd-szerda-csütörtököt is végigbulizta, ezért így péntek este végre leül tanulni. :D

Egyetemen pl. ez tök általános, mivel a legtöbben hazautaznak hétvégére, hétköznap vannak a nagy bulik, hétvégén meg mindenki tanul.

De akárhogy is, az biztos, hogy több élete van, mint annak, aki péntek este kérdéseket ír ki a gyakorira mások időbeosztásáról.

2023. júl. 7. 18:04
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Te sem vagy egyetemista tuti, kedves Kérdező.
2023. júl. 7. 18:06
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdező, én néha reggel fél 7-kor tanulok, munka előtt, van hogy este 10-kor, van hogy szombat és vasárnap este, van hogy kinn a játszótéren, amíg a fiam játszik, van hogy a buszon vagy a vonaton, vagy épp a fürdőkádban. Így van ez, ha az embernek céljai vannak, és el akar érni valamit.
2023. júl. 7. 18:23
 9/16 anonim válasza:
100%
Ahogy mindenki írta van nekik életük. Amúgyis mit érdekel ez téged??
2023. júl. 7. 18:27
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne kevésbé élete a péntek délután tanulónak, mint a vasárnap reggel tanulónak, vagy a kedd este tanulónak?
2023. júl. 7. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!