Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan ismerősöd aki...

Van olyan ismerősöd aki drogozik vagy drogozott?

Figyelt kérdés
2023. júl. 5. 21:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szinte csak az van
2023. júl. 6. 17:22
 12/16 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom mi számít drognak...vajon csak a közismert drog?fű,koko,heroin,stb?

Kicsit el OFF-olok a témától,de pl,alkohol,gyógyszer?

Én nagyon kíváncsi lennék arra,hogy vajon mennyien szednek Rivó,meg Xanax,stb.cuccokat?

És vajon mennyien piálnak be munka után estére?

És vajon mennyien vezetnek kocsit másnaposan?(vagy aznapos piásan)

2023. júl. 6. 17:48
 13/16 anonim ***** válasza:
17%
12 A legfontosabb kérdést kihagytad. Vajon mennyien KÁVÉZNAK munka előtt?
2023. júl. 6. 17:50
 14/16 anonim ***** válasza:

12, nekem -többek közt- ezért nincs kocsim. Most élethelyzetből adódóan elgondolkoztam azon, hogy jó lenne, ha lenne, de ismerem magam annyira, hogy tuti, hogy nem változtatnék a piáljunk heti 4x szokásomon, és ha az nem elég motiváció, hogy milyen lesz majd három óra alvás után bemenni munkába, rosszabb esetben ott józanodni ki, akkor az sem lesz az, hogy bünti jár érte. Tuti, hogy rávernék még félóra szunyát, mert hogy bemegyek majd kocsival fele annyi idő alatt, reggel amúgy sincs önkontrollom, akkor se, ha kipihentem magam, nem még ha félrészegen ébredek. Nem szeretnék tolószékbe kerülni a saját hülyeségem miatt, vagy, ami még rosszabb, embert ölni.

Szóval amíg alesz életmódot folytatunk, addig nekem nincs kocsi. Plusz amit megspórolok a benyán meg a fenntartáson, azt is el lehet inni :D De ez egyébként sokszor eszembe jut nekem is, hogy hány olyan van, aki mondjuk megkapta az orvosától a diagnózist, hogy rákos, és tíz perce emésztgeti ezt, mikor volán mögé ül, vagy akit pl. pont aznap rúgtak ki, és megy haza a családjához úgy, hogy ötlete sincs, miből fognak élni jövő hónapban, vagy pl. egész éjjel sírt a babája, másfél órát aludt, feketekávét reggelizett és két szál cigit ebédelt, és bármelyik percben összeeshet.

2023. júl. 7. 17:18
 15/16 anonim ***** válasza:

Gimiben voltak olyan osztálytársaim, akik (party) drogokat fogyasztottak. Részleteket nem tudok, ezt is csak azért, mert egyik órán előjött ez a téma, és a padtársam odasúgta, hogy vele együtt, az osztály nagy része nemcsak, hogy használt drogot, hanem többen egész rendszeresen is tették ezt. Szünetben még annyit mondott, hogy neki nem lett ez szokása, bár osztálybulikban (ahová engem sosem hívtak meg, őt is inkább csak az utolsó években) néha mégis. (?)

Volt 2 szaktársam, akik szintén drogoztak, egyikük egyébként a mai napig is.

2023. júl. 8. 12:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Van egy pedagógus. Óvodás gyerekekkel foglalkozik és súlyos drog és gyógyszerfüggő.
2023. dec. 14. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!