Van olyan ismerősöd aki drogozik vagy drogozott?
Persze, szerintem mindenkinek van ilyen. Ez nem egy annyira lehetetlen dolog. Illetve inkább túl álalános. Ha más nem, akkor a 10 évvel ezelőtti osztálytársad aki egy évig volt az, került drogos körökbe.. érted "ismerősöd" mert tudod, hogy ki, de nem éppen közeli. Szóval ilyen szerintem kb minden embernek van.
Viszont én tudok nem egy, nem kettő emberről aki alkalmi szerhasználó és őket jobban is ismerem.
Van. Minden pénzét fűre költötte, tiszta idegroncs volt. Kb úgy nézett ki mint egy lezüllött alkoholista.
Mostanában viszont már nem tudom hogy mi van vele, mert nem tartom vele a kapcsolatot.
Van,de ez régen volt.
Napi bérben dolgozott,egy nagyon ügyes srác volt,de du.-este minden pénzét eldrogozta.Reggel sokszor kajára nem volt pénze és mindig kölcsön kéregetett,meg előleget egy munkánál,de mindig minden pénz drogra ment el.A ruháján kívül semmije nem volt.
Ma már egy idősödő fickó,már nem tartom vele a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!