Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem enyhébb ez a...

Csak szerintem enyhébb ez a nyár a tavalyihoz képest?

Figyelt kérdés

Nem szeretem a kánikulát, ezt előre leszögezem.

Viszont idén azt vettem észre, hogy ez a nyár nem olyan durva mint a tavalyi.

Tavaly ilyenkor már olyan panaszaim voltak, hogy csa hajnali 3 körül tudtam elaludni, mert még este is meleg volt, napközben meg lehetett fulladni a lakásban, stb.

Idén nem érzem olyan vészesnek. Este el tudok aludni, ha napközben kimegyek az utcára, arra kell figyelnem, hogy rendesen igyak, de amúgy semmi bajom sincs, se szédülés se semmi hasonló, ha itthon vagyok, nem fuldoklom.

Szóval nem érzem olyan durvának az idei nyarat mint a tavalyit.

De csak én vagyok ezzel így? Mert Facebookon az időjárásjelentő posztok alatt rengetegen panaszkodnak a melegre.

2023. júl. 5. 19:44
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Nem csak szerinted, tény, hogy a tavalyi, különösen aszályos nyárhoz képest ez sokkal enyhébb. Amúgy nagy átlagot tekintve eddig teljesen átlagos.
2023. júl. 5. 19:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Eddig tényleg tűrhetőbb valamivel.
2023. júl. 5. 19:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Eddig szerintem is elviselhetőbb volt. Viszont idén van El nino is, ami nagy hőséget jelent, nem valószínű, hogy megússzuk. Pedig nagyon jó lenne.
2023. júl. 5. 20:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Felénk 37-38 fokot mutatott a hőmérő, úgyhogy itt a helyzet változatlan.
2023. júl. 5. 20:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Este jó hűvös van, meg sok eső is van ,majdnem minden héten esik kicsit. Jobb ez sokkal így. Viszont a bolond tavasz miatt nem lesz termés se a barackfán, se meggy, se cseresznye. Ez már jobban aggaszt.
2023. júl. 5. 20:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Eddig elég enyhe valóban, talán ma volt egyedül kicsit rosszabb hazajönni, mert túlöltöztem, úgy láttam tegnap, mintha csak 26-27 fokot írt volna délutánra, de volt 30 is végül😄 Viszont rövidnadrágban, laza felsőben abszolút tűrhetőek voltak az eddigi napok.

Pedig én utálom a meleget nyáron, de idén még egyszer sem akartam meghalni, viszont szerintem a július-augusztus már melegebb lesz, talán jövő hétre már mutat 33 fokot is.

2023. júl. 5. 20:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hétfőn volt a Föld eddigi legmelegebb napja: [link]

De egyébként én is enyhébbnek érzem ezt a nyarat.

2023. júl. 5. 21:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Nálunk van egy szem őszibarack! De az is le fog potyogni.😂😂
2023. júl. 5. 21:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére eddig sokkal jobb volt mint tavaly. Tavaly ilyenkor már két hónapja nem lehetett kb. megmaradni a forróságtól és az aszálytól, most meg már július van és csak 1-2 nap volt eddig amikor nagyon hőség volt. Ennyit még simán el lehetne viselni, bár sajnos van egy olyan érzésem hogy nem fogjuk ennyivel megúszni. De ha már csak azt nézzük hogy a június mennyivel elviselhetőbb volt mint tavaly, már az nagy könnyebbség volt nekünk is, meg a természetnek is.
2023. júl. 5. 22:56
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Zseniális felismerés.
2023. júl. 6. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!