Egyetemisták, ti mit csináltok nyáron?
Annyira szomorú belegondolni az eddigi nyaraimba. Van egy csomó meg nem élt pillanat, amik után annyira, de annyira vágyódnék. Az a legnagyobb félelmem, hogy eljön a nyár,és nem lesz semmi, hogy itthon esz megint a fene, hogy meg fogok őrülni. Hogy tervezhetném meg a nyaramat? Belegondolok és nem akarok itthon lenni. Emberekkel akarok találkozni, beszélgetni, ismerkedni. .. Lelkizni. Nem tudom :(.
Nektek hogy telnek a nyaraitok?
Én is szakmai gyakorlatot kezdek a nyáron, egészen pontosan augusztus elején. Előtte pedig.. június közepéig van diákmunkás szerződésem, és addig igazából bármilyen programom lehet, egyik napról a másikra is akár. Június végén az egyetem egyik projektjében segítek egy héten át. Júliusban tervezek menni egy 3 hetes barista tanfolyamra. Közben pedig heti 1-2 alkalommal némettanáromhoz járok majd, amikor semmivel sincs ütközés.
Emellett szeretnék még unokatesóimmal, szüleimmel és közelebbi barátaimmal többször találkozni, programokat szervezni. Remélem idén több siker lesz ilyen téren.
Az előző nyaraim (egyetemistaként) eléggé laposan teltek, és még finoman fogalmaztam. Sokkal több időt töltöttem itthon, egyedül, mint azt terveztem, vagy szerettem volna. Tavalyról egyedül az intenzív német órákat tudom felmutatni. Meg azt, hogy ~2 hónap alatt írtam egy 100+ oldalas "fantasy történetet" Word-ben, amiről senki sem tud xd Vagyis tudott, mostanáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!