Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy PASIT tényleg ennyire nem...

Egy PASIT tényleg ennyire nem lehet megkérni a konyhában vagy kifogtam egy extra kényest?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm megkért, hogy 3 személyre kéne főznöm egyik este. Azt mondta nem probléma ha nem tudok menni, akkor elmennek étterembe vagy valaki mást megkér. Mondtam neki csináljon túrós csuszát. Feltételeztem meg tud főzni egy tésztát és ki tud sütni egy bacont.

Erre kapom az üzenetet, hogy neeeeee én nem csinálom, rád van szükség!!!

Gondolom ez inkább csak extra lustatság, csak meg tudnak csinálni egy csuszát a pasik is. Vagy nem. ? 🤣

2023. júl. 5. 04:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%
A fszom nem főzne három főre, csak mert neki derogál. Felejtős, oldja meg.
2023. júl. 5. 13:25
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Vagy csak indok kellett, hogy áthívjon.

Egyébként vannak ilyen emberek mindkét nem képviseletében, legutóbbi céges csapatépítőn minden adva volt, helyszín, alapanyag, bogrács, minden, a lényeg az volt, hogy mi készítjük majd el a bográcsokban az ételeket. Ebből az lett, hogy kiderült, hogy igazából senki nem tud főzni rajtam kívül ilyen "bonyolult" ételeket, mint a lecsó, meg a gulyásleves, szóval a belevalóbbak, ha esetlenül is, de próbáltak zöldséget hámozni, aprítani, tényleg igyekeztek segíteni és kivenni a részüket, viszont a kollégáim egy része - érdekes módon főleg nők. Én ebből nem vonnék le messzemenő következtetéseket, csak hát ez történt, és engem nagyon meglepett - meg csodálattal nézte, ahogy mi megfőzzük a legalapabb magyar kajákat, de mintha Gordon Ramsayt néznék a tévében, inkább a férfiak voltak azok, akik próbálkoztak legalább.

Szerintem amúgy főzni mindenki tud. Ahogy én is tudok bojlert szerelni, meg radiátort légteleníteni, meg zárat cserélni, mert ha elég sokáig keresek, úgyis lesz fenn egy videó a neten, ahol egy orosz, vagy indiai srác erős akcentussal elmagyarázza, hogy kell csinálni, főzős videóból meg kismillió van. Ez inkább habitus kérdése, hogy valaki úgy van vele, hogy "persze, megy ez nekem", vagy meg se próbálja, mert először csinálná, nem kapott tréninget, "úgyse ért hozzá".

2023. júl. 5. 18:36
 13/13 anonim ***** válasza:
48%

Nem feltétlenül biztos, hogy lustaság.

Volt arra példa, hogy teát sikerült odaégetnem vagy főtt tojás darabokat szedegettem a konyha közepéről a szablyával aprítható füstben!

Egyszerűen ördögi vagyok a konyhában! :D

Ki is tiltott onnan a feleségem, - csak enni és mosogatni mehetek ki oda!

-Legalább ennyit segítek neki, ha már mást nem enged valami érthetetlen ok miatt.

2023. júl. 7. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!