Egy PASIT tényleg ennyire nem lehet megkérni a konyhában vagy kifogtam egy extra kényest?
Egyik ismerősöm megkért, hogy 3 személyre kéne főznöm egyik este. Azt mondta nem probléma ha nem tudok menni, akkor elmennek étterembe vagy valaki mást megkér. Mondtam neki csináljon túrós csuszát. Feltételeztem meg tud főzni egy tésztát és ki tud sütni egy bacont.
Erre kapom az üzenetet, hogy neeeeee én nem csinálom, rád van szükség!!!
Gondolom ez inkább csak extra lustatság, csak meg tudnak csinálni egy csuszát a pasik is. Vagy nem. ? 🤣
Ha ezt pont így írta akkor az írásstílusból nekem poénnak tűnik, laza csipkelődés.
Ha erőltette akkor is lehet pl hogy ő nem ér ráy azért szeretné ha megcsinálnád, vagy jól főzöl és nem túrós csuszát akar hanem valami komolyabbat amit ő nem tud, vagy tényleg csak lusta.
Felnőtt létére már tudnia kéne, hogy nem csak neki kell főznie.
El van kényelmesedve.
Szerintem mosogatni, takaritani sem fog.
"Egyik ismerősöm megkért, hogy 3 személyre kéne főznöm egyik este. Azt mondta nem probléma ha nem tudok menni, akkor elmennek étterembe vagy valaki mást megkér."
Ha legközelebb megkér ilyenre, akkor mondj neki egy éttermi összeget. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!