Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt az, amit nagyon...

Mi volt az, amit nagyon megbántatok az életetekben?

Figyelt kérdés
2023. júl. 4. 20:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Messze nem tökéletes az életem, de nem bánok semmit. Tőlem független dolgokat bánok, pl hogy nem jött össze a kapcsolat olyannal, akivel nagyon szerettem volna. De mivel ez nem rajtam múlt, mert én megtettem amit tudtam, ezért nem haragszom magamra. Örültem volna, ha máshogy alakul, de valamiért nem.
2023. júl. 11. 12:57
 22/22 anonim ***** válasza:

Nem vigyáztam eléggé a bőrömre; nem is örököltem túl jó bőrtípust (szüleim is mindig azt mondják, hogy "rossz és rosszabb közül az utóbbi sikeredett"), és nem is kezeltem jól.

Nem foglalkoztam komolyabban a némettel gimiben. Nem kellett volna sok plusz ráfordítás (idő, pénz és energia), és szerintem meglett volna a B2, helyette végzős fejjel örültem, hogy pletyka tanóra lett, és érettségire készültem inkább. Végül, pár év kihagyással, újra tanulni kezdtem, magántanárral, akit amúgy imádok, de nem a legpénztárcabarátabb dolog.

2023. júl. 11. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!