Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt az, amit nagyon...

Mi volt az, amit nagyon megbántatok az életetekben?

Figyelt kérdés
2023. júl. 4. 20:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%

Édesanyám kórházba került egy rosszulléte miatt. Beakartam menni hozzá meglátogatni, de valami közbejött amit fontosnak ítéltem ezért másnapra halasztottam a látogatást.

Másnap reggel viszont hívtak a kórházból hogy hajnalban elhunyt..............

2023. júl. 4. 21:09
 12/22 anonim ***** válasza:
36%
Nem szoktam már ilyeneken agyalni. Akkor ott azt találtam helyesnek amit mondtam, vagy amit tettem.
2023. júl. 4. 21:12
 13/22 A kérdező kommentje:
11: Nagyon sajnálom, idővel könnyebb lesz! :o(
2023. júl. 4. 21:40
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nem tanultam.
2023. júl. 4. 22:05
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Rászoktam a dohányzásra. -Nagyon nehezen sikerült abbahagynom és egy vagyont elköltöttem rá.

Megöltem egy papagájt, - mert azt hittem "jó fej dolog", amit tettem vele.

-Nem volt az. Patakzott a könnyem, amikor megdöglött. Megtanultam egy életre a leckét és azt tanítom a leszármazottjaimnak is, hogy a kiszolgáltatott élőlényekkel bánjanak emberségesen.

2023. júl. 4. 23:21
 16/22 anonim ***** válasza:
82%
#11 Nagyon-nagyon sajnálom.
2023. júl. 5. 07:53
 17/22 A kérdező kommentje:
11: "Megnyugtatásul", nincs olyan, hogy jó idő ilyenkor. Én sem voltam bent az utolsó napon, mert apu bement, és én nem éreztem, hogy ott kellene lennem. Másnap reggel jött a telefon... Szóval sosem tudhatod, melyik lesz az utolsó nap, ezért ne is bánd, én sem teszem, a lényeg, hogy sokat voltam ott.
2023. júl. 5. 09:30
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Az étkezési zavaromat, mert már sohasem leszek teljesen egészséges.
2023. júl. 5. 13:26
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Én a tanulást bántam meg a leginkább.

Mármint konkrétan 5 végzettségem van az érettségi óta, 3 OKJ és 2 alapszak (BSc-k). Ebből 4 munka mellett. Pluszban a mostani szakmámért rengeteg önálló tanulás.

Ezek nagyon sok pénzt emésztettek fel, időt és energiát követeltek.

Nem vagyok egy pörgős ember, így ezek mellett kvázi semmi életem nem volt.

Alig ismerkedtem (mondjuk ennek egy másik oka is volt), alig utaztam, alig törődtem az egészségemmel, hanyagoltam egy fő hobbimat.

Persze most jó munkám van, de ezt sokkal ésszerűbben is el lehetett volna érni.

A rákos Nagymamám utolsó 2-3 hónapi gondozását is lehetett volna máshogy csinálni, persze 23 évesen, full egyedül hagyva nem egyszerű. De nem, nem csináltam jól.

Illetve egy jó lett volna, ha több akaraterőm lett volna máshogyan csinálni kategóriájú: már 18-19 éves korom óta igyekszem figyelni az étkezésemre és a sportra, de rettentő lassan tudom magam átnevelni.

Borzalmasan gyenge és rossz állapotban van a testem, eleve a genetikám tragikus (orvos végig se várja a felmenők betegségeit, pedig egy szuszra sorolom), anyám ivott, cigizett velem terhesen. Gyerekkoromban nem volt sport.

Az egy dolog, hogy orvosról-orvosra járás, gyógyszerszedés, előírt diéták. De konkrétan arra nem alkalmas a testem, amit igazán élveznék: futás, túra, triatlon, több napos, egész napos túrák illetve városnézések, egész napos állással, talpon léttel járó egyéb programok.

Talán ha időben lépek életmódilag, az erőnlétem legalább jobb lehetne.

2023. júl. 5. 15:19
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondtam meg neki hogy szeretnék vele lenni amikor még szingli volt.
2023. júl. 5. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!