Újra folyamatosan az a valaki jár a fejemben, akit nagy nehezen hónapokkal ezelőtt sikerült kivernem a fejemből. Hogy feledkezzek meg róla megint?
Figyelt kérdés
Napi többször is eszembe jut, hogy hol lehet, mit csinálhat, ki mellett alszik el este meg ilyenek.2023. júl. 3. 21:17
21/32 anonim válasza:
Nagyon érződik, hogy nem vagy túl rajta.....
22/32 A kérdező kommentje:
Amikor hónapokkal ezelőtt úgymond kivertem a fejemből, akkor olyan volt, mintha megkönnyebbültem volna, viszont most azzal a “technikával” nem sikerül.
2023. júl. 4. 15:25
23/32 anonim válasza:
Egyébként fent van közösségi oldalakon?
24/32 A kérdező kommentje:
Biztosan, nem tudom.
2023. júl. 4. 15:27
25/32 anonim válasza:
Letiltott? Ti jàrtatok amúgy? Vagy ő ilyen plátói szerelem?
26/32 A kérdező kommentje:
Nem, nem jártunk. Plátóinak annyiból mondanám, hogy megvolt a szikra, alakulhatott is volna, de máshogy hozta az élet. Bonyolult az egész, ezért is lenne könnyebb a múltban hagyni.
2023. júl. 4. 15:30
27/32 anonim válasza:
Mennyi ilyen történetem van nekem is.
Egyikből sem lett semmi. Viszont ez az én életem. Neked alakulhat másképp is.
Minden jót neked! Úgyis boldog leszel, de nem biztos, hogy vele.
Nem tudom, hogy ki vagy, de nagyon jó az energiád. Inkább ne akard tudni, honnan érzem ezt. 😅
28/32 A kérdező kommentje:
Pedig mostmár kifejezetten érdekel! Súgd meg!
2023. júl. 4. 15:35
29/32 anonim válasza:
Érzem és kész, nem tudom bizonyítani.
Még azt is lehet érezni, hogy mit éreztetek, továbbá a hiànyàt is, és azt is, hogy tényleg bonyolult ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!