Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Újra folyamatosan az a valaki...

Újra folyamatosan az a valaki jár a fejemben, akit nagy nehezen hónapokkal ezelőtt sikerült kivernem a fejemből. Hogy feledkezzek meg róla megint?

Figyelt kérdés
Napi többször is eszembe jut, hogy hol lehet, mit csinálhat, ki mellett alszik el este meg ilyenek.

2023. júl. 3. 21:17
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Hát ne haragudj, de szerinted ha egy hónapokkal ezelőtti történetről írok, akkor mennyire vagyok benne…Meg szerencsére a kérdésből is kiderül, hogy nem kerítőt keresek, aki felvilágosít arról, hogy van szám, hanem el akarom felejteni az egészet.
2023. júl. 4. 11:08
 12/32 anonim ***** válasza:
17%
Segítséget keresel egy helyzetre, amiben benne vagy, mint írtam. Az, hogy nem megy be, az már nem az én dolgom. Érdemes VALÓS segítséget kérni. Tudok természetesen, de nem gondolom, hogy az a te megoldókulcsod. Még egyelőre ott tartasz, hogy valaki mondja meg, hogy hogyan. De ez nem így megy.
2023. júl. 4. 11:13
 13/32 A kérdező kommentje:
Miért ne mehetne így? Az oldal fórum-jellegéből adódóan feltételeztem, hogy legalább egy olyan ember is rátalál erre a kérdésre, aki nemcsak járt hasonló cipőben, de tudott is tenni ellene valamit. Nem baj, még rátalálhat.
2023. júl. 4. 11:18
 14/32 anonim ***** válasza:
0%
Sok sikert hozzá, hogy találj egy belül is ugyanolyan érzelmi tartalékokkal rendelkező embert, aki tűpontosan, excel táblázatba leírja, pontokba szedve, hogy hogyan felejts el valakit. Sablonok nélkül. Tényleg remélem, hogy megtalálod.
2023. júl. 4. 11:21
 15/32 A kérdező kommentje:
Hiába gúnyolódsz.
2023. júl. 4. 11:22
 16/32 anonim ***** válasza:
0%

Ha te gúnyolódásnak érzed, azzal neked van dolgod. Hogy miért érzed annak. Nekem nincs felelősségem aziránt, hogy ki hogy értelmez.

De így is sok felesleges energiát tettem a semmibe. Mások amint látom, még ennyit sem.

De majd akkor megoldódik magától. Úgyis ezt a választ várod. Hogy neked semmit ne kelljen tenni, csak múljon el. Elmehet így egy élet. Te döntésed.

Szép napot!

2023. júl. 4. 11:27
 17/32 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy belekontàrkodom a kèrdèsbe, èn írtam, hogy hasonló cipőben járok. Ha a másik ember valószínűsíthetően nem akar veled lenni, na akkor hogy felejtsd el?
2023. júl. 4. 11:30
 18/32 anonim ***** válasza:
Mi az oka annak, hogy megint eszedbe jutott?
2023. júl. 4. 15:16
 19/32 A kérdező kommentje:
Egy tárgyról eszembe jutott egy közös emlék vele.
2023. júl. 4. 15:18
 20/32 anonim ***** válasza:
Óh, nagyon àtérzem. 😘
2023. júl. 4. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!