Újra folyamatosan az a valaki jár a fejemben, akit nagy nehezen hónapokkal ezelőtt sikerült kivernem a fejemből. Hogy feledkezzek meg róla megint?
Figyelt kérdés
Napi többször is eszembe jut, hogy hol lehet, mit csinálhat, ki mellett alszik el este meg ilyenek.2023. júl. 3. 21:17
1/32 anonim válasza:
Meg kell kérdezni és vele kell aludni, az csökkenti a fájdalmat:)
2/32 A kérdező kommentje:
Bárcsak ilyen egyszerű lenn! :(
2023. júl. 3. 21:23
4/32 anonim válasza:
Az. Csak túldramatizálod a fejedben. Milyen eszközöd hiányzik, hogy ne tedd meg?
5/32 A kérdező kommentje:
Milyen eszközöm?
2023. júl. 3. 21:26
6/32 anonim válasza:
Èn is pont ebben a cipőben járok, és nagyon rossz.. Sajnàlom. :(
7/32 anonim válasza:
Nekem het ev utan is olyan intenziv almaim vannak vele ugy, hogy mar nem is lattam, nem gondoltam ra kulon, csak tudat alatt. 😢
8/32 anonim válasza:
Igen, milyen eszközöd? Nincs lábad, hogy elmenj hozzá? Nincs kezed, hogy írj, nincs szád, hogy hívd?
9/32 A kérdező kommentje:
Gondolom nem hallottál még olyan élethelyzetről, ami rajtad kívülálló.
2023. júl. 4. 10:20
10/32 anonim válasza:
De hallottam, csak az nem ez. Hiszen téged zavar, ergo benne vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!