Beteges ha valakit irritál az ha idegenek indokolatlanul közel mennek hozzá mondjuk az utcán?
Az emberek barmok! Agyatlan barmok! Soha nem fogom megérteni, hogy hogyan lehet valaki ennyire agyhalott zombi, fogyatékos barom!
Például ülök a vasútállomáson, várom a vonatot. A peronon annyi hely van, hogy simán elférne mellettem! Nem a baromarcúaknak, főleg az időseknek, persze ők annyira nem tehetnek róla, de úgy mennek el mellettem, hogy jó hozzá nem érnek a térdemhez! Barmok! Holott ott lenne még legalább fél méter hely, nem neki úgy kell mellettem elmennie, hogy jó hogy nem súrolja a szatyrával, vagy a lábával a térdem!
Ugyanez van a vonatokon is! A sok elmebeteg beáll az ajtó elé, holott tudják hogy mások ott le fognak szállni! Nem lenne egyszerűbb szépen a vonat mellett a peronon felsorakozni, nem mindenkinek az ajtó elé kell csoportosulnia! Fogyatékosoook!
Persze az utcán is ez figyelhető meg, a zombik telefonnal a kezükben, vagy a kerékpárosok fülessel szét sem nézve, vagy rollerrel, mindegy, de nem tudnak tájékozódni! Ha van egy háztömb, biztos hogy körbenézés, vagy lassítás nélkül fog bevágódni a belső oldalon, mert nem is számít arra, hogy a másik oldalról is fog jönni valaki, aki ugyanúgy a belső oldalon fog menni! A boltban az idősek, amit csinálnak az idegörlő, a kasszánál volt már hogy valakit agyonvertem ezért! Az önkiszolgáló kasszáknak örülök a legjobban! Az egy nagyon hasznos találmány, tényleg az évszázad egyik legnagyszerűbb találmánya.
Annak is nagyon örülök, hogy már lehet venni online jegyet. Ha csak tehetem kerülöm az embereket, mert barmok! Persze a boltokat sem tudom megérteni, hogy miért mindig akkor kell az árufeltőknek, pakolgatnia, amikor tele van az egész üzlet! Nem elég kerülgetni másokat, még őket is külön ki kell.
A buszon is a múltkor ülök szinte üres az egész, erre felszáll egy túlsúlyos idős nő, és b+ beül a hátam mögé lihegni! B+ ott van az egész üres hely a nyamvadt buszon... fogyatékos vagy!!!! B+ hogy lehtsz ilyen agyatlan barom.! Már konkrétan az idegbaj elkap az ilyen elmebetegektől, aztán persze fogtam magam és elültem. A barom meg csak nézett rám, hogy mi bajom van, mert az ő tudatukban ez fel sem merül! Az a durva ezekben a zombi agyhalottakban, hogy el sem jut a tudatukig, hogy mennyire bambák! Fúú de utálom az embereket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!