Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Beteges ha valakit irritál az...

Beteges ha valakit irritál az ha idegenek indokolatlanul közel mennek hozzá mondjuk az utcán?

Figyelt kérdés
2023. júl. 3. 12:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen, utálom őket, és meg is mondom neki, hogy hátrébb lehet lépni, mert ne másszon már az arcomba.
2023. júl. 4. 13:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Az emberek barmok! Agyatlan barmok! Soha nem fogom megérteni, hogy hogyan lehet valaki ennyire agyhalott zombi, fogyatékos barom!

Például ülök a vasútállomáson, várom a vonatot. A peronon annyi hely van, hogy simán elférne mellettem! Nem a baromarcúaknak, főleg az időseknek, persze ők annyira nem tehetnek róla, de úgy mennek el mellettem, hogy jó hozzá nem érnek a térdemhez! Barmok! Holott ott lenne még legalább fél méter hely, nem neki úgy kell mellettem elmennie, hogy jó hogy nem súrolja a szatyrával, vagy a lábával a térdem!

Ugyanez van a vonatokon is! A sok elmebeteg beáll az ajtó elé, holott tudják hogy mások ott le fognak szállni! Nem lenne egyszerűbb szépen a vonat mellett a peronon felsorakozni, nem mindenkinek az ajtó elé kell csoportosulnia! Fogyatékosoook!

Persze az utcán is ez figyelhető meg, a zombik telefonnal a kezükben, vagy a kerékpárosok fülessel szét sem nézve, vagy rollerrel, mindegy, de nem tudnak tájékozódni! Ha van egy háztömb, biztos hogy körbenézés, vagy lassítás nélkül fog bevágódni a belső oldalon, mert nem is számít arra, hogy a másik oldalról is fog jönni valaki, aki ugyanúgy a belső oldalon fog menni! A boltban az idősek, amit csinálnak az idegörlő, a kasszánál volt már hogy valakit agyonvertem ezért! Az önkiszolgáló kasszáknak örülök a legjobban! Az egy nagyon hasznos találmány, tényleg az évszázad egyik legnagyszerűbb találmánya.

Annak is nagyon örülök, hogy már lehet venni online jegyet. Ha csak tehetem kerülöm az embereket, mert barmok! Persze a boltokat sem tudom megérteni, hogy miért mindig akkor kell az árufeltőknek, pakolgatnia, amikor tele van az egész üzlet! Nem elég kerülgetni másokat, még őket is külön ki kell.

A buszon is a múltkor ülök szinte üres az egész, erre felszáll egy túlsúlyos idős nő, és b+ beül a hátam mögé lihegni! B+ ott van az egész üres hely a nyamvadt buszon... fogyatékos vagy!!!! B+ hogy lehtsz ilyen agyatlan barom.! Már konkrétan az idegbaj elkap az ilyen elmebetegektől, aztán persze fogtam magam és elültem. A barom meg csak nézett rám, hogy mi bajom van, mert az ő tudatukban ez fel sem merül! Az a durva ezekben a zombi agyhalottakban, hogy el sem jut a tudatukig, hogy mennyire bambák! Fúú de utálom az embereket..

2024. júl. 13. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!