Miért számít homofóbnak az, aki unja már, hogy indokolatlanul telepakolnak mindent melegekkel?
Leszögezném, hogy a kérdés nem rólam szól, csak olvasgattam, és meglepett, hogy akinek az a véleménye ne adj isten, hogy túl sok meleg embert tolnak az arcunkba, az egyből megkapja a homofób jelzőt, még akkor is, ha az illető kiemeli, hogy neki semmi problémája nincs a melegekkel. Mint mondtam, engem nem zavar, vagyis inkább az a jó kifejezés, hogy nem foglalkozom vele, de megértem azokat, akiknek mondjuk már sok az, hogy egy újraalkotott fiomben egy alapból fehér heterót, lecserélnek egy meleg négerre pl.
Na mindegy csak észrevettem, hogy ezzel a homofób jelzővel nagyon szeretnek az emberek dobálózni. Miért számít mindenki homofóbnak, akinek kicsit is eltér a véleménye attól, amit a nagyon ersősen liberálisok vallanak?
Én sem értem az egészet. Miért nem tudják a hálószobában elintézni a dolgukat? Isten bizony nem zavarna.
45/N
Félreértetted a kérdésem.
meleg vagyok, de én is pislogok, hogy néha ezt azért már túltolják
az első válaszolónak üzenem, hogy nem a melegek döntik ezt el, hogy a filmiparban milyen mennyiségben szerepeltessék őket, a filmipar akar megfelelni egy képzelt mércének, hogy nehogy rájuk süssék a kirekesztő jelzőt és ellehetetlenítsék magukat, de ugyanez igaz a multikra is, nem a melegek érdeklik őket sem
Áljj állj állj.. nem feltétlenül a melegek mondják indokolatlanul mindenkire, hogy homofóbok. Sőt...
Igen, észrevettem, hogy a melegek között is akadnak jónéhányan, akiknek már szemet szúrt, hogy ez azért már sok.
Igaz, amit írsz.
Köszönöm a válaszod.
Kérdező ötös válasza: Tudom, de az megy főként amit írtam (négyes vagyok), és lásd, máris ott a teljes lepontozás mert egyeseknek fáj az igazság.
Neked is igazad van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!