Miért számít homofóbnak az, aki unja már, hogy indokolatlanul telepakolnak mindent melegekkel?
Leszögezném, hogy a kérdés nem rólam szól, csak olvasgattam, és meglepett, hogy akinek az a véleménye ne adj isten, hogy túl sok meleg embert tolnak az arcunkba, az egyből megkapja a homofób jelzőt, még akkor is, ha az illető kiemeli, hogy neki semmi problémája nincs a melegekkel. Mint mondtam, engem nem zavar, vagyis inkább az a jó kifejezés, hogy nem foglalkozom vele, de megértem azokat, akiknek mondjuk már sok az, hogy egy újraalkotott fiomben egy alapból fehér heterót, lecserélnek egy meleg négerre pl.
Na mindegy csak észrevettem, hogy ezzel a homofób jelzővel nagyon szeretnek az emberek dobálózni. Miért számít mindenki homofóbnak, akinek kicsit is eltér a véleménye attól, amit a nagyon ersősen liberálisok vallanak?
Na igen, pont erről beszélek. Az ilyeneket, mint te, egyből lehomofóbozzák, és ezt egyszerűen nem értem...
De valószínűleg csak az ilyen habzó szájú lmbtq-sok csinálják ezt. Úgy gondolom a többségük eszméivel még a melegek sem értenek egyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!