Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gáz ha napi egyszer kb mindig...

Gáz ha napi egyszer kb mindig bakizok valami apróbb dolgot munkahelyen?

Figyelt kérdés

2023. jún. 26. 18:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
46%
Miért, a fizetés talán tökéletes?
2023. jún. 26. 22:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Szerintem azért van, mert mindig pörög az agyam valamin miközben az automata üzemmódom nem túl jó. De ha csak és kizárólag arra figyelek ami épp történik; amit csinálok, akkor elkerülhető. Ne koncentrálj arra hogy mit fogsz csinálni tíz perc múlva, vagy hogy milyen hírt olvastál, hanem csakis arra amit épp csinálsz, akármilyen egyszerű is legyen az.
2023. jún. 27. 02:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Attól függ. Darukezelőkent ha egyik nap a főnököd kocsijára, masnap az anyósodra ejted véletlen a betongerendát 20m ről az már feltűnő. Vagy kamionsofőrként naponta felkenődik valaki vagy valami a szélvédőre...

De irodai környezetben az nagyon ciki ahol nincs többszörös hibadetektáló ellenörzési rendszer ami észrevenné az emberi hibákat. Mert az ember téved.

2023. nov. 27. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!