Mit tegyek ha bűntudatom van azért mert hibáztam egyszer a munkahelyen egy feladatban?
Figyelt kérdés
Azóta ezen jár az eszem, hogy biztos kevesebbnek gondolnak emiatt stb2023. jún. 6. 18:36
2/7 anonim válasza:
Mindenki hibázik. Figyelj arra hogy többet ne kövesd el, mert ez fog számítani a végén. Nem az elsőnél fognak alkalmatlannak gondolni, hanem amikor sokadjára is megcsinálod, mert akkor láthatóan nem vagy képes tanulni az előzőből.
3/7 anonim válasza:
Többször is fogsz,ebben biztos lehetsz. Semmi nem történik jó esetben, mindenki hibázik
4/7 anonim válasza:
Ha véltelen hiba miért a lelkiismeretfurdalás?
Aki dolgozik az követ el hibákat is
6/7 anonim válasza:
Én anno szóltam a főnökömnek aki megnyugtatott.🙂
7/7 anonim válasza:
Gondold át, hogyan lehetett volna másképp cselekedni, és llegközelebb cselekedj helyesen. Ne rugózz ezen annyit, nem érii meg. Óriási kár nem keletkezett, akkor nincs akkora jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!