Szeretitek a vihart?
Figyelt kérdés
2023. jún. 23. 22:03
11/22 anonim válasza:
Nem szeretem sem a vihart, sem a sima esőt.
12/22 anonim válasza:
Nem igazán szeretem. kiskoroomban rosszul voltam tőle, ma már bírom, de nem szeretem akkor sem.
13/22 anonim válasza:
Igen, szeretem a hangját alvás előtt, főleg, ha esik is.
14/22 anonim válasza:
A Shakespeare művet vagy az időjárási jelenséget?
Előbbit igen, utóbbit nem különösebben, de csak akkor zavar, ha nem vagyok zárt helyen.
15/22 anonim válasza:
Én bentről szeretem csak, kint max az enyhe szemerkélést, az jól tud esni, esetleg télen a havas szelet. Félni csak azóta félek minimálisan, mióta fizika órán meghallgattam, hogy a tanárnő ismerősét kinyírta egy gömbvillám, ami bejött a házba, barátaink ismerősének a lánya pedig kint volt a borús időben az udvaron, de még nem esett, belécsapott a villám, ilyen 8-12 éves körüli lehetett, és meghalt. Szóval azóta kicsit kevésbé vagyok full nyugodt, de nincs viharfóbiám mêg mindig.
16/22 anonim válasza:
Igen, vártam tegnap is, de csak egy kicsit esett az eső némi villámmal :/
17/22 anonim válasza:
A legextrémebb ilyen időben, éjszaka:
Kint egy pusztaság közepén vízálló sátorban H.P. Lovecraft-et olvasni. ^_^
18/22 anonim válasza:
A villámoktól, a beázásoktól tartok, de azt szeretem benne, hogy kiürülnek az utcák! Ilyenkor kap hű képet arról az ember, hogy valójában mennyi embernek van tényleges, fontos dolga az utcán.
19/22 anonim válasza:
A károkat nyilván nem, reggel 5-6 körül fűrész hangra ébredtem, kinéztem, mi van, itt volt egy tűzoltóautó, gondolom, az egyik fát megtépázta az időjárás a parkolóban. De azt szeretem, hogy felfrissíti a levegőt a kánikulában.
20/22 anonim válasza:
Igen, engem kifejezetten megnyugtatnak a vihar hangjai, főleg a haragos eső és dörgés. Tavasszal és nyáron pedig kifejezetten szeretek esőben sétálni. És nincs jobb, mint nyitott ablak mellett esőre elaludni.
Én is vártam a vihart, de alig volt valami, sajnos eléggé csúnyán beleéltem magam :c Délután erősebb szél fújt órákon át, este volt pár órás eső, ebből ~30-40 perc lehetett zivatar csak, amit ugye igazán vártam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!