Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szeretitek a vihart?

Szeretitek a vihart?

Figyelt kérdés
2023. jún. 23. 22:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem sem a vihart, sem a sima esőt.
2023. jún. 23. 23:17
 12/22 anonim ***** válasza:
96%
Nem igazán szeretem. kiskoroomban rosszul voltam tőle, ma már bírom, de nem szeretem akkor sem.
2023. jún. 23. 23:18
 13/22 anonim ***** válasza:
80%
Igen, szeretem a hangját alvás előtt, főleg, ha esik is.
2023. jún. 23. 23:20
 14/22 anonim ***** válasza:
66%

A Shakespeare művet vagy az időjárási jelenséget?

Előbbit igen, utóbbit nem különösebben, de csak akkor zavar, ha nem vagyok zárt helyen.

2023. jún. 24. 07:59
 15/22 anonim ***** válasza:
Én bentről szeretem csak, kint max az enyhe szemerkélést, az jól tud esni, esetleg télen a havas szelet. Félni csak azóta félek minimálisan, mióta fizika órán meghallgattam, hogy a tanárnő ismerősét kinyírta egy gömbvillám, ami bejött a házba, barátaink ismerősének a lánya pedig kint volt a borús időben az udvaron, de még nem esett, belécsapott a villám, ilyen 8-12 éves körüli lehetett, és meghalt. Szóval azóta kicsit kevésbé vagyok full nyugodt, de nincs viharfóbiám mêg mindig.
2023. jún. 24. 08:40
 16/22 anonim ***** válasza:
83%
Igen, vártam tegnap is, de csak egy kicsit esett az eső némi villámmal :/
2023. jún. 24. 10:11
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

A legextrémebb ilyen időben, éjszaka:

Kint egy pusztaság közepén vízálló sátorban H.P. Lovecraft-et olvasni. ^_^

2023. jún. 24. 11:48
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
A villámoktól, a beázásoktól tartok, de azt szeretem benne, hogy kiürülnek az utcák! Ilyenkor kap hű képet arról az ember, hogy valójában mennyi embernek van tényleges, fontos dolga az utcán.
2023. jún. 24. 12:04
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
A károkat nyilván nem, reggel 5-6 körül fűrész hangra ébredtem, kinéztem, mi van, itt volt egy tűzoltóautó, gondolom, az egyik fát megtépázta az időjárás a parkolóban. De azt szeretem, hogy felfrissíti a levegőt a kánikulában.
2023. jún. 24. 12:47
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen, engem kifejezetten megnyugtatnak a vihar hangjai, főleg a haragos eső és dörgés. Tavasszal és nyáron pedig kifejezetten szeretek esőben sétálni. És nincs jobb, mint nyitott ablak mellett esőre elaludni.

Én is vártam a vihart, de alig volt valami, sajnos eléggé csúnyán beleéltem magam :c Délután erősebb szél fújt órákon át, este volt pár órás eső, ebből ~30-40 perc lehetett zivatar csak, amit ugye igazán vártam volna.

2023. jún. 24. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!