Szeretitek a vihart vagy féltek tőle? Ha az utóbbi, miért? Gyerekkori trauma?
Figyelt kérdés
Lassan itt a tavasz és indul a zivatarszezon is. Én gyerekként rettegtem tőle, sőt a mai napig félek, de nem tudom, miért van ez. Ha sikerült valakinek leküzdeni, hogyan?2022. febr. 9. 16:49
A kérdező szavazást indított:
Imádom a villámlást!
Nem félek!
Nem érdekel, ha jön elviselem, nem foglalkozom vele.
utálom a villámlást!
Rettegek a viharban!
42 szavazat
1/17 anonim válasza:
Én már szeretem,pedig gyerekkoromban nagyon féltem tőle.
2/17 anonim válasza:
Nincs bajom vele, egy természetes dolog. De szeretni nem szeretem.
3/17 anonim válasza:
Utálom, de nem félek tőle. Nagyon érzékeny vagyok az idójárásváltozásokra, lüktet a fejem, semmihez nincs kedvem olyankor, legszívesebben csak aludnék.
Na meg amikor elmegy a wifi...
4/17 anonim válasza:
Nem félek tőle. Ablakból még meg is nézem a szakadó esőt és a villámlást, ha úgy adódik, de különösebben nem szeretem.
5/17 Metionin válasza:
Szeretem, kiskorom óta akkor alszom a legjobban, amikor vihar van.
6/17 anonim válasza:
Nem szeretem a nagy viharos szelet és a villámlást. Nincs semmi trauma vagy hasonló inkább az ebből fakadó esetleges károk ami miatt meg izzadtam párszor... pl jégkár (tető, autó). A közeli kisvárosban hallottam pár éve villám csapott az egyik családi házban, és kis híján majdnem leégett stb.
Egyébként az csendes esőt szeretem. Sétálni benne, egy meleg teát szürcsölve bambulni a terszon.
Vagy akár autóban utazni. Ez is olyan hangulatos számomra.
7/17 anonim válasza:
Szeretem a hangulatát, de azoknál a viharoknál, amik manapság vannak, teljesen jogosan fél az ember, hogy valami súlyos anyagi kárt vagy akár testi sérülést is okoznak valakinek. Több ilyen hír is volt az utóbbi pár évben.
8/17 anonim válasza:
Önmagában szeretem, nem félek tőle, de a növényeimet féltem a nyári viharok idején.
9/17 anonim válasza:
Mindig is szerettem, főleg az éjjeli viharokat/zivatarokat, akkor volt a legjobb a hangulata.
10/17 anonim válasza:
Mindig féltem tőle, általában mindig egyedül voltam mikor vihar volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!