Így bentről nézve igen, de amikor pl. pont előttem dőlt ki a járdára egy bazinagy fa, azt annyira nem szerettem.
2023. jún. 23. 22:04
2/22 anonim válasza:
én félek tőle plusz utálom ha elmegy az áram és a net vagy elveri a jég a kocsit
2023. jún. 23. 22:06
3/22 KmsRys válasza:
Amíg nem okoz kárt, addig tetszik maga a jelenség, szóval szeretem is, meg nem is.
Amúgy nálunk épp tombol a vihar, a kérdés alapján gondolom nálatok is.
2023. jún. 23. 22:08
4/22 anonim válasza:
A heti időjárás után felüdülés, végre van levegő :)
2023. jún. 23. 22:11
5/22 anonim válasza:
Igen, de félő hogy kárt okoz, mert nagy a szél, meg ilyesmi. Bár talán elvonul, de például annak nem örülnék ha a szél lekapná a tetőt vagy ilyesmi.. Az áram egész kevésszer ment el, nem hiába vannak szünetmentes tápegységeim.
2023. jún. 23. 22:11
6/22 anonim válasza:
Biztos távolból csodálni a sötét felhőket, hallgatni a koppanásokat az ablakpárkányon, nézni, ahogy kis folyó alakul ki a járdaszegély mentén, élvezni a friss levegőt és az eső illatát; ezek igen klassz és élvezetes dolgok.
A buszmegállóban realizálni, hogy a felmentősereg esernyőt mégsem sikerült az indulás sietségében elrakni, majd egy cseppnyi pulóvert a fejem fölé tartva rohangálni a városban eresztől ereszig; na az már nem a legkellemesebb.
Bár még így is szívesebben kerületem a tócsákat, mint sétálok a párolgó és túlhevült aszfalton. Ősszel pedig a fílinghez tartoznak a bekuckózós-rétegezős-nyálkás napok.
2023. jún. 23. 22:16
7/22 anonim válasza:
Nem,mert félek a villámlástól.
2023. jún. 23. 22:24
8/22 anonim válasza:
Nem, nagyon nem. Félek a már ennyire erős széltől, meg félek a dörgéstől meg a villám csattanásaitól. De nagyon félek.
2023. jún. 23. 22:24
9/22 anonim válasza:
Ha nem okoz nagy kárt, akkor igen. Enyhülést hoz. De az olyan vihart, ami 2020 augusztusában volt, és az egész Dunapartot letarolta, fákat csavart ki tövestől, hát azt nem szerettem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!