Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vihartol való félelem ?

Vihartol való félelem ?

Figyelt kérdés

Nem értem az emberek hogy bírják, mindig is féltem és a mai napig vegem van egy viharban MINDENTŐL.

Nem csak ez vagy csak az, pl dörgéstől félnek sokan, én jobban a villamtol? De az erős széltől is, igazából mindentől rettenetesen

20N - annyira már nem tartom kislánynak magam, ez a félelem meg fog maradni később is ugye?

2023. jún. 22. 00:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
17%
Azt hallottad, hogy lehetséges, hogy felkap a szél és akkor te leszel magasabban mint a környezeted és ezért téged talál el a villám?
2023. jún. 22. 00:28
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem ilyesmitol félek :D
2023. jún. 22. 00:31
 3/18 anonim ***** válasza:
27%
Ha nevetsz ezen, akkor nem vagy true csak divat.
2023. jún. 22. 00:33
 4/18 anonim ***** válasza:
53%
Hát, tudom hogy nehéz a fóbiákhoz észérvekkel közelíteni, de próbáld szerintem meglátni a viharban az őserőt, a lenyűgöző energiát, azt hogy már jóval az ember előtt létezett a jelenség és hogy itt lesz amikor mi már sehol nem leszünk. Szerintem meg lehet látni benne a szépséget, és hogy egy csodálni való történés, amit láthatunk.
2023. jún. 22. 00:36
 5/18 anonim ***** válasza:
78%
#4 A tigris is csodálatos és gondolom nem félsz, ha ott van előtted, mert hát szép.
2023. jún. 22. 00:38
 6/18 A kérdező kommentje:

4-es

Na épp ezaz, hogy ezt az erőt látom benne, hogy a természet irányíthatatlan, erősebb mint az emberiség

2023. jún. 22. 00:40
 7/18 anonim ***** válasza:
3%

"és hogy itt lesz amikor mi már sehol nem leszünk. "

honnan tudod hogy sehol nem leszünk?

2023. jún. 22. 00:44
 8/18 anonim ***** válasza:
69%

A fóbia legyőzése érdekében alkalmazott kognitív terápia nem jelenti azt, hogy legyél agyatlan ábrándozó.

A tigris mellé nem kell befeküdni, és a viharban sem kell a dombtetőn betonvassal hadonászni, ha rá akarod venni magad az ésszerűtlen félelem legyőzésére.

De hát tudod te ezt.

2023. jún. 22. 00:45
 9/18 anonim ***** válasza:
94%

Onnan, hogy a bolygón a fajok átlagos élettartama 1-10 millió év. Eddig legalábbis így volt. Légkör meg még kb. 2-3 milliárd évig lesz. Ha az emberiség valahogy létezne még akkor, majd térjünk vissza a kérdésre.

2023. jún. 22. 00:55
 10/18 anonim ***** válasza:
13%

9

ha a földön ki is halnánk, addigra biztos eljutunk más bolygókra

2023. jún. 22. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!