Nagyon félek a vihartól mit csináljak?
Nagyon félek a vihartól és félek hogy belénk csap a villám :( nagyon remélem hogy tudtok segíteni.
Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések
Miért félek még mindig a vihartól?
Normális ha félek a vihartól?
Félek a vihartól elaludni, mit csináljak?
Iszonyatosan félek a vihartól. Hogy tudnám leküzdeni?
Mit csináljak? Nagyon félek a vihartól.
Csak én félek a vihartól?
Esetleg próbáld megtalálni a félelem okát. Nincs valami régi, rossz élményed a viharokkal kapcsolatban?
Amúgy Szeredás Emerenc jutott eszembe a kérdésedről. :)
Nem tudom. Miért félsz? Van valami rossz élményed viharral kapcsolatban? Láttál, hallottál, olvastál esetleg ilyesmit?
Egyébként az élet rendezője néha szereti az apróbb vicceket: Valami film megy a háttérben, amíg itt gyakorizok, és amikor azt olvastam épp, hogy félsz, hogy beléd csap a villám, megszólalt az ACDC-Thunderstuck számából az a részlet, amikor állítólag "meg leszel villámcsapva". :)
Sztem egy villámhárítót földeltess mindenképp SZAKEMBERREL!
A szakember jól földeli neked. Ha nincs jól földelve, akkor nem véd meg.
Jégágyú sem ártana, lenne mivel a jeget ellőni a Cumulonimbus felhőkből. Attól még hogy beléjük csapott egy villám, az nem jelenti azt, hogy beléd is fog, meg a környéken mindenkibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!