Csak én félek a vihartól?
Most ért ide egy vihar, dörög villámlik. Kicsi korom óta félek:( amióta anya vagyok túlparázom.
Összekészítve az ajtóba egy "laza" sétára a babakocsi, ha rohanni kéne, csak a babákat kelljen bele"dobálni"
Van aki ennyire fél, és aggódik, mint én?
Én is félek:)
Bár nálunk nincs vihar most.
Hol laksz?
Csak azért, mert sétálni készülnénk, de eléggé feltámadt a szél, talán közelgő vihart jelez.
Ha tudom, hogy most hol tart a vihar, azaz Ti hol laktok, akkor lehet nem indulunk neki.
Egyébként a villámlástól, hangos égzöngéstől én is parázok, szóval remélem nem erre jön a viharod!
Én szinte fóbiásan félek tőle. Mióta megszületett a kislányunk, még jobban! Tetőtérben lakunk, iszonyat, ahogy recseg ropog az egész, plusz a kéményekben süvít a szél. Szeretem a szép tágas tetőtéri lakásunkat, de ha vihar van, akkor utálom, és félek benne. És csak bent félek, kint a szabadban nem. Nyilván attól, hogy rámdől, vagy elviszi a fejem fölül... Pedig a bátyám (építészmérnök) mindig megmosolyog, mikor elmondom neki a félelmemet.
Ha éjszaka van vihar, akkor nem alszom egy szemet sem... A paplan a fejemre húzva, és a két fülemet bedugom az újjaimmal. Füldugó nem jó, mert akkor a kislányomat sem hallanám meg, aki békésen végigalszik minden vihart. Az apjával együtt.. Csak én vagyok ilyen "idegbeteg". (mert másra már nem tudom fogni ezt a dolgot).
14.49-es vagyok, mi Pesten lakunk (XIV. kerület) és már itt tart... :(((
Meddig tartott Gödöllőn?
Tarcsán lakunk:) Csak a haladást írtam.
Most csak a szél fúj, eddig esett is...
Ablakból nézve még csak most fog jönni a "móka"
Én kérdeztem merre laktok.
Mi a II. kerületben, de közben elaludt a fiam, úgyhogy egyelőre mégse megyünk sétálni...
De eléggé neki szomorodott az idő, nem tudom mi lesz belőle. A barométer nem jelez esőt, pedig általában jól működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!