Melyek azok a vármegyék, ahol viszonylag magas a cigány etnikum száma?
Szerintem Borsod, Szabolcs, Jász-Nagykun, Nógrád, a Dunántúlról pedig Baranya, Zala, Somogy. Meg nyilván a fővárosban is.
Másoknak mik a tapasztalataik?
Nagyon sok putris van már Pesten is. Kancigány 3-6 purgyé mangalica cigánnyal. Papucsba természetesen, mint ha csak a putriban lennének. Pár és Pestnek annyi. Ahol nem a fidesz van hatalmon elárasztják cigányokkal. Miskol,Pécs.
Remélem jön a 3. Vh
14@: Nézd, én teljesen megértelek és részben egyetértek veled. Én ugyanezt látom, sok helyen leírják hogy van köztük rendes, meg kivétel, meg hogy van köztük akik képesek emberi viselkedésre is...stb...de én ilyen egyedeket még nem láttam köztük. Igen, van elvétve olyan aki elsőre normálisnak, emberinek tűnik, de előbb vagy utóbb abból is kibújik a cigány, és akkor rájössz h ugyanolyan mint a többi egyed.
Az hogy szabadjára lettek engedve és törvényen kívüliek az meg nem az ő hibájuk, hanem az embereké. Minden európai országban így van, nem csak Magyarországon. Most ha fogsz egy mérgeskígyót és szabadon engeded az otthonodba, utána ne a kígyót okold hogy megmart téged vagy az egyik családtagod, mert nem a kígyó a hibás, mert ő ilyen.
Így van ez a cigányokkal is. Évszázadok óta tudjuk hogy képtelenek az emberi viselkedésre a civilizált életre, a tanulásra, és minden alapvető emberi tulajdonság hiányzik belőlük, mégis erőltetjük a velük való együtt élést. Nem fog menni, sem most, sem X száz év múlva. Ezek tények. És abban is igaza van hogy már késő, már 20 éve is késő volt. Ez van.
Nincs köztük rendes. Az a baj.
H egy ideig eljatszak h rendesek aztan mjndig elojon a veruk
Undoritoak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!