Közép és Kelet-Európában miért néznek néhányan még most is furán, mondhatni undorral az emberre, ha a párja más etnikumú?
A férjem Jamaicai én Szlovákiai vagyok ((2016 óta kint élek Britanniában ott ismertem meg). Azt vettem észre, hogy amikor hazautazok, vagy mondjuk Romániában is voltunk nyaralni, időnként megbámulnak minket az emberek, van olyan, hogy döbbent, de olyan is volt, hogy undorodó arccal néztek ránk.
Lengyelországban egy alkalommal be is szóltak.
Nem értem, hogy néhány embernek a mai világban ez miért nem elfogadott!
Ismét egy fehér nő, fekete férfi.
Engem meg az érdekelne miért nem látok soha fekete nőt, fehér férfi párost?
Van olyan is, hogy fekete nő fehér férfi. Nem egy olyannal találkoztam már.
De igen 4! Akarok neki gyereket szülni!
A túlnyomó többségük azért, mert szokatlan dolgot látnak. A fehéreket is megbámulják fekete Afrikában.
Csak kevesen néznek le emiatt. Akik igen, azok egyrészt vagy egyszerűen rasszisták, vagy azt hiszik, hogy ha te idehozol valaki külföldit, holnap már a nappaliukban kell befogniuk egyet és 3 év múlva eltűnik a fehér ember. A média ezt teszi. Valóban vannak helyek, ahol "kiszorították" a fehéreket, de azok a helyek vagy gyarmatbirodalmak központjai voltak (London), vagy alapból a multikulturalizmuson épültek (USA egyes részei). Magyarország egyik kategóriába sem tartozik, de sok primitív ha látja a TV - ben, hogy brittországban mi van, már azt hiszik, hogy Tusványos alsóra is tömegesen fognak menni a feketék.
Vagyis a média elhiteti velük, hogy akinek más a bőre színe, kultúrája, akkor az rossz ember?
Tiszta középkor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!