Ön milyen nemzetiségű?
Figyelt kérdés
2022. nov. 28. 19:34
A kérdező szavazást indított:
Magyar
Roma
Német
Szlovák
Horvát
Szerb
Román
Szlovén
További elismert (pl Görög, Ruszin, Örmény, Ukrán, Bolgár, Lengyel,)
Egyéb (pl Angol, Arab, Orosz, Kínai, Japán, Cseh, Zsidó,)
73 szavazat
1/30 anonim válasza:
Én félig grúz, félig elefántcsontparti vagyok. És ön?
2/30 anonim válasza:
Cseh zsidó vagyok de sértő ez a rasszizmus
3/30 anonim válasza:
Amikor elérhetővé teszik a hivatalos "népszámlálási" adatokat, mazsolázgasd ki belőle, hogy melyik nemzetiségből, hány fő él az országban!
Hidd el, hogy semmivel sem lesz pontosabb az itt készített "reprezentatív felmérésed" eredménye, mint az!
4/30 anonim válasza:
Magyar állampolgár. Ugyanolyan emberi jogokkal, mint bármelyik más magyar állampolgár.
5/30 A kérdező kommentje:
#4 A nemzetiség és az állampolgárság nem ugyanaz.
Egy Magyarországon élő de nem Magyar nemzetiségű pl. Roma vagy Német nemzetiségű attól még ugyanúgy Magyar állampolgár.
2022. nov. 29. 16:23
7/30 anonim válasza:
#5 az lényegtelen.
Nincs különbség ember és ember között csak azért, mert más nemzetiségű roma, afrikai, ázsiai mindegy. Az állampolgárság számít egy országban, nem a származás vagy a bőrszín.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!