Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy akárkivel...

Miért van az, hogy akárkivel ismerkedni, barátkozni próbálok, a mások szemében mindig zaklatás kategória? Nagyon sokszor a fejemhez volt már vágva közösségben hogy én zaklatom XY-t

Figyelt kérdés

Legutóbb pl. a munkahelyemen ahol legutóbb dolgoztam. Egyik fiatalabb raktárossal próbáltam barátkozni, amikor láttam mindig odamentem hozzá (függetlenül attól hogy volt-e konkrét mondandóm, kérdésem hozzá, csak hogy beszélhessek vele pár szót mindenképp), meg a raktárosok irodájába is bemászkáltam hozzá ahol dolgozik. Eleinte úgy tűnt nem zavar ez senkit még biztattak is hogy simán bemehetek oda nem baj, de aztán elkezdte szúrni a szemüket hogy ott suttogok bele a fülébe neki hogy a többiek ne hallják meg közel hajolok hozzá, belemászok az aurájába. Legvégén ki is lettem tiltva az irodából. Meg írni is írok sokat ennek a munkatársamnak, néha a falujában is sétálgatok egyet de nem hozzá megyek, csak úgy sétálni. De mindez őt nem zavarja azt mondja. Mondjuk már heti egyszer ír csak vissza kb. eddig se írt túl sokat, de ennél többet. Többiek, a munkatársai meg mégis azt állítják hogy én zaklattam őt meg biztos örül hogy már nem dolgozok ott és megszabadult tőlem.

De ugyanez megvolt az egyetemen is, középiskolában is, ha valakit megkörnyékezek, próbálok barátkozni vele, mindig jön az hogy én zaklatom a másikat. Mindig ez a zaklatás, annyira imádnak az emberek ezzel a szóval vagdalózni, gyanítom hogy nem is tudják mit jelent valójában ez a szó. Miért zaklatás ha barátkozni próbálok?

2023. jún. 18. 02:42
1 2
 11/15 anonim válasza:
Nálunk is volt egy ilyen. Nagyon fura volt.
2023. jún. 19. 12:51
 12/15 anonim válasza:
Nem vagy te szexuális ragadozó?
2023. jún. 19. 12:53
 13/15 anonim válasza:
100%
Ne haragudj, de még nézni is fájt, amit itt csináltál, kifejezetten kellemetlen volt. Ez egy munkahely, nem társkereső.
2023. jún. 19. 13:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én aurámba másznál bele, aznap szarnál utoljára
2023. jún. 19. 13:22
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem érzékeled helyesen mások határait, és nem tudod kellően értelmezni mások reakcióját, metakommunikációját, jelzéseit.

"...ott suttogok bele a fülébe neki hogy a többiek ne hallják meg közel hajolok hozzá, belemászok az aurájába."

Társaságban illetlenség sugdolózni, illetve a legtöbben nem is szeretik, ha idegenek ilyen szinten és módon rájuk akaszkodnak.

Azt sem tartom kizártnak, hogy amúgy a másik fél utal(gat), céloz(gat) arra, hogy nem érzi magát komfortosan ilyen, általad teremtett szitukban, csak mivel ezek süket fülekre találhatnak, kénytelen kendőzetlenül megmondani így a dolgot.

Tudni kell teret adni a másiknak, valamint azt sem szabad elfelejteni, hogy a munkahely elsősorban nem a társaságiéletről szól. Sőt..

2023. jún. 20. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!