Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek önálló?

Hogyan lehetek önálló?

Figyelt kérdés

Mit kell tennem hogy a szüleim megengedjék hogy össze költözzek a párommal?

18L ő 20F

Esetleg napirend az segítene?

2023. máj. 15. 17:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
18 évesen nem kell már semmit megengedniük, összepakolsz és mész.
2023. máj. 15. 17:10
 2/12 anonim ***** válasza:
78%

18 vagy. Felnőtt. Nem engedélyt kérsz, hanem tényt közölsz.

"Anya, apa, ekkortól összeköltözünk a párommal."

2023. máj. 15. 17:30
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
Miféle napirend?
2023. máj. 15. 19:03
 4/12 A kérdező kommentje:

Hát bonyolult életem van szinte semmit nem engednek meg najó faluba azt csinálok amit akarok de másik városba egyedül nem mehetek...

Egyébként apukám azt mondta hogy amíg nem leszek önálló addig nem megyek sehová...

Ja és a gyámügy is akadályoz ebbe amíg lássák hogy nem vagyok képes semmit ÖNÁLLÓAN Megcsinálni addig nem mehetek sehova egyedül és se más lakásához

2023. máj. 15. 21:05
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyámügynek mi köze hozzád 18 évesen? Valami mentális betegség miatt vagy felügyelet alatt, vagy mi? Csak hogy tisztázzuk, azért kérdezem, mert normális esetben 18 évesen felnőttnek számítasz, aki azt csinál, amit akar.
2023. máj. 15. 21:08
 6/12 A kérdező kommentje:

Tudomásom szerint nincsen mentális betegségem csak annyira féltenek a szüleim hogy nem engednek el egyedül sehova a falun kívül...

Lehet a gyámügy bele egyezne de sztem a szerelmi életemhez nincsen semmi köze a gyámügynek ha lássák azt hogy mindent megcsinálok magamnak

Mosok takarítok mosogatok és ezt mindenhéten megcsinálom akkor talán lesz esélyem...

De amíg ezeket nem vagyok képes megcsinálni addig esélyem sincs...

Viszont barátnőm írt nekem napirendet és igyekszem betartani ami nem könnyű

Könnyűnek hangzik de nem az a magamfajtának aki vlmennyi szinten kicsit lusti de nembaj néha ki kell lépni a szobából és házimunkákat csinálni...

2023. máj. 15. 21:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
De fogd már fel, hogy 18 évesen már nem érdekled a gyámügyet. XD Világgá is mehetnél akár. Azt csinálsz amit akarsz. Nem feltétele az elköltözésnek, hogy tudjál mosogatni meg egyebek.
2023. máj. 15. 21:21
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

"nem vagyok képes semmit ÖNÁLLÓAN Megcsinálni addig nem mehetek sehova egyedül"

Te ebben nem látod a paradoxont?

2023. máj. 15. 21:27
 9/12 A kérdező kommentje:
Igazatok van! Én elég kis faluban lakom budapest mellett pár kiló méterre és akár budapestre is tudnék költözni albérletbe hogy tanuljak egy kis önállóságot a tanulásból sosem elég sőt jobb leszek tőle
2023. máj. 15. 23:06
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

Felvilágosítottatok mert eddig nem nem tudtam hogy ez hogy működik

2023. máj. 15. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!