Hogyan lehetek önálló?
Mit kell tennem hogy a szüleim megengedjék hogy össze költözzek a párommal?
18L ő 20F
Esetleg napirend az segítene?
18 vagy. Felnőtt. Nem engedélyt kérsz, hanem tényt közölsz.
"Anya, apa, ekkortól összeköltözünk a párommal."
Hát bonyolult életem van szinte semmit nem engednek meg najó faluba azt csinálok amit akarok de másik városba egyedül nem mehetek...
Egyébként apukám azt mondta hogy amíg nem leszek önálló addig nem megyek sehová...
Ja és a gyámügy is akadályoz ebbe amíg lássák hogy nem vagyok képes semmit ÖNÁLLÓAN Megcsinálni addig nem mehetek sehova egyedül és se más lakásához
Tudomásom szerint nincsen mentális betegségem csak annyira féltenek a szüleim hogy nem engednek el egyedül sehova a falun kívül...
Lehet a gyámügy bele egyezne de sztem a szerelmi életemhez nincsen semmi köze a gyámügynek ha lássák azt hogy mindent megcsinálok magamnak
Mosok takarítok mosogatok és ezt mindenhéten megcsinálom akkor talán lesz esélyem...
De amíg ezeket nem vagyok képes megcsinálni addig esélyem sincs...
Viszont barátnőm írt nekem napirendet és igyekszem betartani ami nem könnyű
Könnyűnek hangzik de nem az a magamfajtának aki vlmennyi szinten kicsit lusti de nembaj néha ki kell lépni a szobából és házimunkákat csinálni...
"nem vagyok képes semmit ÖNÁLLÓAN Megcsinálni addig nem mehetek sehova egyedül"
Te ebben nem látod a paradoxont?
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Felvilágosítottatok mert eddig nem nem tudtam hogy ez hogy működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!