Honnan tudhatom, hogy én melyik kategóriában tartozom?
Sokat olvastam már ezt itt, hogy “Mert nem a kategóriádban próbálkozol”. Én sem tudom igazán belőni magam, hogy mégis melyikbe tartozok. Volt már egy pár barátnőm volt köztük olyan is akit egyáltalán nem nézett meg senki, nem is próbálkoztak be nála (csúnyának nem nevezném csak átlagosnak) de volt már olyan barátnőm is akit mindenki megnézett és napi szinten próbálkoztak be nála (ő szép volt tényleg). Szóval azt sem mondhatom, hogy mindig ugyan olyan “kategóriájú” barátnőim voltak. Azt, hogy helyes vagyok már megkaptam egy párszor (persze ez relatív).
Tudom persze ehhez látni kellene az embert, hogy megmondható legyen mégis melyik kategóriába sorolható. De csak van valami amiből kikövetkeztethető, hogy mégis melyikbe kellene próbálkoznia. Nektek erre valami tipp? Gondoltam arra is, hogy regisztrálok tinderre és úgy megnézem, hogy milyen kategóriájú lányok azok akikkel match-em van.
Tudom nem minden a külsőség de mégis csak ez az első dolog a sorban.. “külső megfog…”
Ui.: Én sem szeretem ezt az emberek kategorizálása dolgot de ahogy észreveszem manapság ez nagy divat lett és elég sok kérdésnél ez a válasz rá.
Meditálj. Te a saját kategóriád vagy. Olyat keress, aki minél több dologban minél inkább hasonlít. Például egy kő kemény fideszes ne jöjjön össze egy gondolkodó emberrel, ahogy egy nyugodt, megértő ember se, egy toxikus idegbeteggel.
Ismerd meg magad és keresd, amit vágysz önmagad megismerése által.
Lehet, hogy tényleg egy elég birka kérdés de na megszületett bennem és, hát miért ne írhatnám ki. :D
Na jó, ez a fideszes hasonlat nagyon tetszett.
Leginkább azért írtam ki ezt mert rengeteg embert láttam már kérdések alatt ezen “töprengeni”, hogy akkor mégis melyik az ő kategóriája, ebbe csak beleszőttem az én dolgaimat is. Ha születne 1-2 ténylegesen értelmes ehhez kapcsolódó válasz az szerintem nagyon nagy segítség lenne itt sokaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!