Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Amikor a fiataloknak is van...

Amikor a fiataloknak is van már milliós megtakarítása, többtízezreket hagynak ott bulikákra, éttermek tele, akkor hol is van Magyarországon nélkülözés?

Figyelt kérdés
Nettó átlagkereset majdnem 350ezer ft..
2023. jún. 12. 18:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Na és honnan tudod hogy nem szüleik adtak rá nekik pénzt pl?
2023. jún. 13. 04:38
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Ugye tudod, hogy az, akinek milliós megtakarítása van, és aki panaszkodik, hogy nincs pénze, az nem ugyanaz? Én 23 éves vagyok, közel sincs milliós megtakarításom, nem hagyok ott többtízezreket bulikákra (utoljára áprilisban voltam barátokkal meginni valamit, akkor is egy koktél után megálltam), étteremben szintén áprilisban voltam (és szintén nem egy Michelin-csillagos étteremben, hanem egy mezei gyrost ettem).

A nettó átlagkereset meg jó lesz 300 ezernek is, amikor pár hónapja munkát kerestem, ritkán ment az ajánlat bruttó 400 ezer forint fölé.

2023. jún. 13. 15:49
 23/24 anonim ***** válasza:
35%

"Ugye tudod, hogy az, akinek milliós megtakarítása van, és aki panaszkodik, hogy nincs pénze, az nem ugyanaz? "

A kérdező védelmében: de, vannak akik milliós megtakarítással panaszkodnak. A panaszkodás mindig nézőpont kérdése.

Van egy haverom, aki 36 évesen, tulajdonképpen kp-ra vett egy házat 38 millóért. Volt 30+ milliója, amit melóval dolgozott össze. Egy csomóan erről csak álmodnak, de ő csak azt látja, hogy az elképesztő drágulás miatt a tizenév alatt megtakarított pénzéből csak egy olyan házra tellett, amire még egyszer ennyit rá kell költenie.

A srác szájából kajak hallottam olyat, hogy semmire nem jutott az életben, és minden szar.

2023. jún. 13. 17:43
 24/24 anonim ***** válasza:
26%
Kérdező, valami infó esetleg, hogy honnan vetted ezt nagy hazugságot??!!
2023. jún. 16. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!