Hol van az az úgynevezett nélkülözés Magyarországon, amikor Budapest összes ki és beülős helye megtelik péntek és szombat este, autók milliói járják az utakat, stb?
teljesen igaza van a kérdezőnek. És egyáltalán nem csak Budapesten van ez így, hiába mondjátok.
Én megyeszékhelyen élek, velem szemben egy iskola. Most, hogy elkezdődött a tanév, megint nem lehet parkolni az egész környéken, mert az összes gyerek amelyik betöltötte a 17 évet kocsival jár iskolába. És még csak nem is leharcolt szarokkal.
Innen 15 km-re van a szülővárosom, egy 18 000 fős kis város a csövesebb fajtából. A múltkor voltam ott az egyik barátomnál. Elkezdett panaszkodni, hogy micsoda szar világ van itt nálunk.
4-en vannak a szűk családban, anya, apa, két felnőtt fiúgyerek. Az elmúlt 2 évben 3 db új autót vettek, abból kettőt kp-re! A negyediket csak azért nem vettek mert anya nem vezet.
Mikor ezzel szembesítettem, csak hebegett habogott, és azonnal abbahagyta a panaszkodást!
Hiába törölteted ki, akkor is fogyatékos vagy!
Cenzor!
Te meg ha törölsz, legalább törölj következetesen , és töröld az a választ is amelyik nem a kérdésre válaszol!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!