Jogos, hogy ezért nem kedvelek az egyik pláza gyorséttermébe menni?
Figyelt kérdés
Fiatal lány vagyok és viszonylag ritkán, de szoktam gyorskaját vásárolni. Az egyik plázában az egyik ilyen étteremben dolgozik egy fiú, aki általában a rendeléseket rakja össze, mondja a sorszámot és adja ki az ételt. Na ez a csávó kb minden alkalommal néz. De nem úgy, hogy szétnéz és véletlenül rám is néz, aztán néz tovább, hanem konkrétan engem néz. Adja ki a kaját a futároknak, én kicsit arrébb várakozok és látom, hogy akkor is engem néz és ez előfordul többször is. Felmerülhet, hogy én miért nézem vagy ilyesmi. Én nem nézem, hanem várakozás közben nyilván jár a szemem, nézem a kijelzőt, hogy hogy áll a rendelés, elkerülhetetlen, hogy ne nézzek akár az irányába is. Nem tudom miért néz ennyire, de emiatt nagyon utálok már odajárni. Jártatok már hasonlóan?2023. jún. 9. 01:08
21/23 anonim válasza:
Csinálni kell, nem kell nézegetni. Most is nézegetnéd az embert aztán panaszkodsz, hogy téged néznek! Ahol fizetsz ott igenis lehet szavad, nincs semmi gáz abban hogy szólsz egy alkalmazottnak.
22/23 anonim válasza:
Hát engem kisgyerekkoromban is leteremtett édesanyám, hogy bámulni nem illik. Írták itt egy páran, hogy "jaj tudod te miért bámul". Na most én se vagyok vak, látok szép nőket. De ránézek, borítékolom magamban hogy milyen szép, aztán csinálom tovább a dolgomat. Nem fixírozom fél órát hogy pfú hát micsoda- ez aztán na már igen. Egyrészt van jobb dolgom is, főleg munka közben, másrészt bunkóság. Teljesen jogos lenne ha a kérdező jelezné, akár a felettesének is, ugyanis a vásárlók kényelmetlen helyzetbe hozásával rontja az alkalmazottja a forgalmat.
23/23 A kérdező kommentje:
#21, #22 Igazatok van. Többet nem megyek oda.
2023. jún. 10. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!