Jogos, hogy ezért nem kedvelek az egyik pláza gyorséttermébe menni?
Figyelt kérdés
Fiatal lány vagyok és viszonylag ritkán, de szoktam gyorskaját vásárolni. Az egyik plázában az egyik ilyen étteremben dolgozik egy fiú, aki általában a rendeléseket rakja össze, mondja a sorszámot és adja ki az ételt. Na ez a csávó kb minden alkalommal néz. De nem úgy, hogy szétnéz és véletlenül rám is néz, aztán néz tovább, hanem konkrétan engem néz. Adja ki a kaját a futároknak, én kicsit arrébb várakozok és látom, hogy akkor is engem néz és ez előfordul többször is. Felmerülhet, hogy én miért nézem vagy ilyesmi. Én nem nézem, hanem várakozás közben nyilván jár a szemem, nézem a kijelzőt, hogy hogy áll a rendelés, elkerülhetetlen, hogy ne nézzek akár az irányába is. Nem tudom miért néz ennyire, de emiatt nagyon utálok már odajárni. Jártatok már hasonlóan?2023. jún. 9. 01:08
11/23 anonim válasza:
Persze neked sincs szád az orrod alatt, hogy legalább valami olyasmit odamondj neki, hogy "bocsi, de megtennéd, hogy nem bámulsz, mint barom az új kapura? Ugyanis eléggé zavar."
Ennyit kéne tenned, de nem, könnyebb feljönni a Gy.k.-ra panaszkodni.
12/23 anonim válasza:
Bejössz neki. Szólj neki legközelebb, hogy ne csinálja.
13/23 anonim válasza:
Mindenki odanéz ahova akar. Ti nők, már ezt is megakarjátok szabni????
14/23 anonim válasza:
Amúgy minden srác nézése zavar, vagy csak azé az 1é?
15/23 anonim válasza:
#13 Akkor ha Pista bácsi a strandon a meztelenül fürdőző 1 éves baba pináját és fenekét bámulja órákig, az is oké, mert ő is oda néz, ahova akar? Na ugye, hogy nem. Kicsit gondolkodjunk, mielőtt beszélünk (vagy írunk).
16/23 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy a "jogos" szó miért került a mondatba. Mintha valakinek elszámolással tartoznál arról, miért nem eszel egy adott gyorsétteremben, és miért mész mondjuk a szomszédos étterembe inkább. Kinek kell megmagyaráznod, hogy ez jogos?
17/23 A kérdező kommentje:
Azért azt gondolom senki nem gondolta komolyan, hogy majd odaállítok elé és az arcába mondom, hogy “Ne haragudj, de szörnyen tapló dolog más embert lebámulni a földfelszínről, lennél szíves tova nézni?”.
2023. jún. 9. 14:58
18/23 anonim válasza:
Gyerekek, nem értem hogy mit kell ezen így megsértődni. Ha van egy munkahelyed akkor alap hogy már TUDSZ úgy viselkedni hogy ne hozd kellemetlen helyzetbe a kuncsaftokat, és nem nekik kell megnevelniük, vagy etikett leckéket adniuk.
Úgy tűnik hogy ezen az oldalon csak arra lehet panaszkodni amikor az eladó nem mosolyog napi 8 órát egyhuzamban, arra viszont nem, amikor úgy bámul hogy majd' kiesik a szeme a koponyájából...
19/23 anonim válasza:
17: De, komolyan gondoltuk. Mi az akadálya? Egy alkalmazott, nem az atyaúristen.
20/23 A kérdező kommentje:
Megnézném, mikor közölnéd ezt valakivel…
2023. jún. 9. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!