A felsorolt budapesti plázák közül szerintetek melyik a legjobb?
Figyelt kérdés
2022. júl. 23. 19:05
A kérdező szavazást indított:
Aréna Mall
West End
Mamut
45 szavazat
1/12 egytitokzatoslány válasza:
Milyen szempontok szerint kéne választani közülük?
2/12 A kérdező kommentje:
Összességében.
2022. júl. 23. 21:20
3/12 anonim válasza:
Mérföldekkel az Aréna.
A Mammutot szeretem a legjobban, de ott kisebb a választék.
A WestEnd a legputribb pláza a világon. :D
4/12 egytitokzatoslány válasza:
Westend azért jó, mert például van 4d mozi.
Mammut azért jó, mert nagy és sok féle üzlet megtalálható benne.
Arena pláza, itt már régen jártam. Ott van a keleti közelében, jó itt is a mozi. Ugyan úgy van terasza..
5/12 anonim válasza:
A muflon a tuti... Ott nottem fel a kornyeken, regen a helyen parkolo volt es hetvegen KGST piac :)
38F incel
6/12 anonim válasza:
Nekem egyik sem. Ha nagyon kell választanom, akkor a mammut. Egyébként az allee és a Corvin a kedvencem.
7/12 anonim válasza:
5-ös, miért tartottad lényegesnek egy ilyen kérdés alatt megemlíteni a szexualitásod fajtáját?
8/12 anonim válasza:
Miert a westend a kedvenc? Oreg, budos, putri, fura alakokkal
10/12 anonim válasza:
Arena, mert hatalmas a parkoló, autóval kényelmes odajutni és rengeteg jó üzlet van. Nagyon könnyű tájékozódni benne.
A kajálda mondjuk sokkal gyengébb választékban mint a Westendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!