Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A felsorolt budapesti plázák...

A felsorolt budapesti plázák közül szerintetek melyik a legjobb?

Figyelt kérdés

2022. júl. 23. 19:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
72%
Az én szempontjaim szerint a Westend (bár a favorit az Árkád nekem). Az Arena üzletválasztéka nekem kevés (pl. konkrétan nincs papírbolt... én ált. akkor megyek plázába, amikor sok mindent egy helyen akarok beszerezni... oké, hogy a Tescóban van papírrészleg, de egy papír-írószerhez képest elég kicsi a választék), a Mamut meg sztem legkevésbé átlátható elrendezésű a 3 közül. A Westendben megvan mindenféle bolt, amit keresek, elég választék éttermekből. Az egyetlen gondom vele az, hogy amiért ennyire tömegközlekedésileg központi helyen van meg ismert, bizonyos időszakokan elég bugris tud lenni a vásárlók egy jó része. Viszont tömegközlekedésileg nekem megközelíthető helyen van és a környékén is van egy csomó üzlet, amit szeretek (gyalog egész közel van pl. Háda, Lidl, az aluljáróban Cream turi).
2022. okt. 21. 12:36
 12/12 anonim ***** válasza:
25%

Kimaradt egy csomó : WE, Etele, Allee, Corvin-köznél( nem tudom a nevét).

Egyik förtelmesebb, mint a másik. Értelme sincs, hiszen bérbe adja az üzlethelyiségeit klf üzleteknek.

Idehordják Nyugatról a lejárt selejtet, szemetet.

Nincs egy normális magyar üzlet.

2022. okt. 22. 03:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!