Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Beteges hogy kiakadtam ezen?

Beteges hogy kiakadtam ezen?

Figyelt kérdés
Azon amikor tudatosult bennem, hogy a munkatársam akivel munkahelyen beszéltem időnként, munkahelyen kívül sose lesz hajlandó találkozni velem. És már ott se dolgozok, szóval soha többé nem fogok tudni szóban beszélgetni vele. Mindig ez van mindenkivel. Furcsa ezen kiakadni? Miért lehet ez?
2023. jún. 8. 14:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem sok melobol maradtak meg haverok/baratok. A mostaniban is sok van, de mi nem csak "idonkent beszelunk bent" hanem kb egesz nap es melon kivul is logunk egyutt.
2023. jún. 9. 19:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Megértem, hogy kiakadtál rajta. Nehéz szembesülni azzal, hogy aki neked sokat jelentett, annak te semennyit se. De ez nem minősíti az értékedet, mint ember, és igazából nem illik ezen kiborulni.
2023. jún. 10. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!