Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Beteges hogy kiakadtam ezen?

Beteges hogy kiakadtam ezen?

Figyelt kérdés
Azon amikor tudatosult bennem, hogy a munkatársam akivel munkahelyen beszéltem időnként, munkahelyen kívül sose lesz hajlandó találkozni velem. És már ott se dolgozok, szóval soha többé nem fogok tudni szóban beszélgetni vele. Mindig ez van mindenkivel. Furcsa ezen kiakadni? Miért lehet ez?
2023. jún. 8. 14:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Őszintén szólva, furcsa kiakadni, de a háttérben az lehet, hogy nem érzed, hogy tisztelnének. Vszeg túl sokszor elnyomtak kiskorodban vagy kihasználtak és ebből gyökerezik ez a reakciód arra, hogy a munkatársadat te jobban kedveled mint ő téged, haverkodtok az irodában de irodán kívül nem, stb.
2023. jún. 8. 14:55
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Nem beteges; valamikor mindenkinek rá kell jönnie hogy a munkahelyi barátságok sokszor (/általában) csak a munkahelyen maradnak.

Kiskorunkban ugye megszoktuk hogy ha az egyik osztálytársunkkal jól kijövünk, akkor természetes hogy sulin kívül így összejárunk, aztán legjobb barátok leszünk, ezek után meg fura elfogadni hogy felnőttként egy hullámhosszon lehetsz egy másik felnőttel + sokáig minden nap látod őt, de mégsem lesz folytatása a barátságnak.

2023. jún. 8. 15:08
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Deal with it
2023. jún. 8. 15:15
 4/12 anonim ***** válasza:
39%
Sokunkkal van ez így! Bármennyire is haverinak/barátinak tűnik, rá kell jönnöd arra, hogy legtöbbjük inkább munkakapcsolat. Feltéve ha ott nem jössz össze valakivel, vagy ha tényleg sűrűbben eljártok programokra munkahelyen kívül. Ez mutathatja hogy szorosabb a kapcsolat.
2023. jún. 8. 15:39
 5/12 anonim ***** válasza:
60%
Én mondjuk nem tudok echte robotként működni, de valahol ez elvárás kollégák vagy főnökök részéről, hogy csináljuk a melót és úgy működjünk, mint egy robot. Szerencsére nem mindenhol vannak ilyen munkahelyek, pakolnék is rögtön.
2023. jún. 8. 15:42
 6/12 anonim ***** válasza:
39%
Munkahelyen ritkán alakulnak ki ŐSZINTE barátságok.
2023. jún. 8. 16:12
 7/12 anonim ***** válasza:

A munkatársad csupán egy hozzád hasonlatos biorobot, akivel napi 8 órát együtt kell töltened munka címén és kényszerből.

Robotokkal meg nem barátkozunk.

2023. jún. 8. 17:21
 8/12 anonim ***** válasza:
7%
Nagyon lecsupaszítva, kisarkítva körülbelül 7-es válasza. (sajnos)
2023. jún. 8. 17:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Én nem nyaofognék, ha a "munkatársaim"-mal nem kellene beszélnem se munkaidőben, se munkaidő után. Nincs nagy közös terület.
2023. jún. 8. 18:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Érdekes ez a munkahelyi haverság, én is azt tapasztaltam, hogy az a munkahely kapujáig létezik, utánna vége. Nyilván van olyan hogy azonkivűl is jól meg vannak, de nem ez a jellemző. Én sem igénylem, és valamiért, valahogy elválasztodik a kettő, akármilyen jól megvannak bent, kint már nem fontos.
2023. jún. 9. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!