Miért vagyok egy ilyen szerencsétlen nyomi?
Gyerekkoromban sem voltam szerencsés, és persze most sem vagyok az. Ki voltam közösítve, mert csendesebb voltam. Bevallom őszintén hogy úgy pár éve irigykedek másokra. Irigylem azt, ha egy másik ember irodában ül, akinek ugyanolyan végzettsége van, mint nekem, míg én meg szégyellhetem magam, mert munkám sincs egyelőre. Meg azt is hogy ha mások olyan népszerek, hogy sok ember kedveli őket, szinte sose kötnek beléjük, én mindenütt csak a lenézést kapom.
Még párkapcsolat terén sincs szerencsém, mert másoknak szó szerint a fenekük ki van nyalva, engem meg simán ott hagynak, nem ragaszkodik hozzám senki.
A mai világban ez nem nyomiság!
1. Nincsenek stabil, biztos munkahelyek.
2. Aki irodában van, vagy kicsit többre vitte, tisztelet a kivételnek és a tanultaknak, de nagyon sok olyat láttam, aki csak puncsolással, hazugsággal érte el.
3. Ritkák az igaz barátok, barátnők. A legtöbb csak haszonleső. Vagy akkor keresnek, ha kell nekik valami.
4. A párkeresés is nehéz, nincs is nagyon hol ismerkedni. A mai kapcsolatok többsége is eléggé ingatag.
5. Ugye mivel nincsenek biztos munkahelyek, spórolni sem lehet, nehéz új otthont venni.
Ha nem bánod, kicsit részletezem.. elnézést, ha hosszú lesz.
1. Az előző munkahelyemen (robot egy gyárban) minden rendben ment. A kolleganők szétdicsértek. Egy ideig. Aztán valakinek szúrtam a szemét és panaszkodott a főnöknek rendszeresen, aki nem jött oda utánanézni a dolgoknak. Pl. Egyszer egy másik nő hibázott, pont akkor jött oda ez a kavaró k..va, és úgy jött ki, mintha én hibáztam volna, persze nem vállalta magára. Elérte a nő amit akart, és kirúgtak.
2. Az egyik irodás nőci a gyárban főnöknek a lánya. Kb semmit nem csinál, a másik nő foglalkozik mindennel. Mindkettő ott pasizott be. Mindkét pasi már csoportvezető. Érdekes.
3. Ugyanezen a helyen volt egy nő, annyira jóban voltunk, nagyon megszerettem. Megbeszéltük (amikor ott voltam még), hogy talizunk munkán kivül is. Majd mikor eljöttem, már egy másik nővel viháncolt, akit előtte ki nem álhatott. 2 hónap után rámírt, hogy hol dolgozom és mennyi a fizu. Ennyi idő után a pénz a lényeg... akkor beszéltünk pár mondatot. Múltkor rá akartam írni, de tiltott.
Na abbahagyom, túl hosszú már 😬😀
Amíg azt sugárzod magadból hogy "szerencsétlen nyomi" vagy, addig ezt be is vonzod. Hidd el mindenkinek megvan a maga nyomora, nehogy azt hidd, hogy a körülötted lévők mind egytől-egyig tökéletes harmóniában élnek.
Ezen a negatív gondolkodáson csak TE tudsz változtatni!
Sajnos a mai társadalom egyik legnagyobb problémája az összehasonlítgatás.
Én a minap hallottam a szomszédot vitatkozni a párjával és
akkor nagyon meglepődtem. Eddig azt gondoltam teljesen jó minden az életükben minta párnak tűntek.
Erre a csaj kiabálva mondta a pasinak, hogy elege van minden unalmas nem tesz semmit kettőjükért és ezt nem bírja tovább...stb
Én csak ennyit hallottam de ment vagy fél óráig
a cirkusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!