Szerintetek kinek van igaza? Most en vagyok a szerencsetlen nyomi?
Van egy lakotarsam, aki rettenetesen elviselhetetlen. Allandoan mas pasit hoz fel a lakasra, en nem szoltam ezert semmit, mert van kulon szobank, szoval a sajatjaban felolem azt csinal, amit akar.Ezenkivul allandoan lomol, sohasem takarit, kb minden ejjel kimaradozik, ejszaka kozepen hangoskodik, uvoltozve skypol.Nagyon lekezeloen banik az egyebkent kedves fonokevel. Egyszoval senkit es semmit nem tisztel.
En alig jarok valahova, mert itt ( kulfoldon ) szonte senkit sem ismerek, probalok kedves lenni a fonokkel is, hiszen barati a viszonyunk. Tegnap viszont rajottem, hogy a lakotarsam mindenfele nyomoreknak elhordott a fonokom elott, mert en nem jarok sehova, stb.. annyira rosszul esett, vajon mit gondolhat most rolam a fonokom?
Ne haragudj, de ugye nem gondolod komolyan, hogy a főnököd most ez alapján fog téged megítélni?
Van jobb dolga is, mint ilyen marhaságokkal foglalkozni, ne is haragudj...
Ami téged zavar, azért szóljál, a többi részével meg ne foglalkozz.
Koszi a valszokat.
Igazabol a masik lanyt is birja ( szerintem)
Csak pl egyszer elmentek bulizni, es engem is hivtak, en meg nemet mondtam, mert tudtam, hogy maga.a pokol lenne ezzel a csajjal egyutt menni, mert alapjaraton is nagyon feltunesi viszketegsege van, egy bulin meg meg szazszor annyira..csak rosszul esik, hogy ilyen otthonulo szerencsetlennek gondolnak..:(
Koszonom szepen, megprobalom, csak az a baj, hogy en nem vagyok az a nagyszaju fajta, es nem tudom hogyan vaghatnek vissza..:(
Igazabol csak 2 honapot kellett vele lennem , de igy ismegkeseritette az eletemet, de mostantol tenyleg negprobalok valtoztani, kiallni magam, mar amennyiretudok..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!