Feltettétek-e már magatoknak azt a kérdést, hogy önmagad korlátozása nélkül bármilyen életed lehetne akkor mit szeretnél?
Mit jelent az önszabotálás jelen esetben?
Tanulhattam volna tovább, lehetett volna menő karrierem, de akkor most családom nem lenne. Most a család az "önszabotálásnak" minősül? Vagy a tanulás lenne akkor önszabotálás, amiben külföldre megyek és karriert építek, és így a család marad ki az életemből?
Megvolt a lehetőségem dönteni, én így döntöttem. Bármit is dönt az ember, bármikor, a döntése akaratlanul is kötöttségekkel fog járni, a kérdés csak az, hogy ezeket a korlátokat te bevállalod-e vagy sem.
2 önszabotázs= te magad állod útját a boldogságodnak
ott akkor abban a pillanatban, mikor dönteni kell, akkor mit helyezel előtérbe, a mást akkor önszabotázs igen..
5. milyen példát irjak helyetted? Neked mi jelenik meg mikor a kérdést olvasod?
mi az az első kép ami bevillan, nem agyalni kell nem az elmét használni, hanem, hogy mit sugall neked ez a kérdés
Fogalmazni tudni kell, nem másokat hibáztatni, hogy nem értik amit írsz.
Lehet hogy a te tolladban van a hiba.
"Feltettétek-e már magatoknak azt a kérdést, hogy önmagad korlátozása nélkül bármilyen életed lehetne akkor mit szeretnél?"
helyett...
"Feltetted -e már magadnak azt a kérdést, hogy önmagad korlátozása nélkül milyen életet szeretnél élni?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!