Féltettétek már ti is a legjobb barátotokat?
Figyelt kérdés
A legjobb barátomnak bemutattam nemrég valakit akivel nemrég óta barátkozom, és azóta folyton véletlenszerűen összefutnak az utcán és nagyon jól elvannak... A legjobb barátom már olyan programra is elhívta, amire korábban csak engem...Én ismertem meg előbb ezt az illetőt és már a legjobb barátommal lassan szorosabb a viszonya, mint velem... De engem inkább az zavar, ahogy a legjobb barátom bálványozza őt.... Nem akarom elveszíteni a legjobb barátomat.... Nem tudom mit tehetnék....És folyton hasonlítgat minket, hogy az sokkal könnyebben barátkozós mint én meg stb.... Pedig a legjobb barátomnak is olyan a természete mint nekem, azaz kevés barátunk van és társaságban hallgatagak vagyunk... Talán pont ezért is lettünk legjobb barátok... Most viszont úgy érzem ez az illető közénk állhat.....2013. ápr. 1. 21:14
1/3 anonim válasza:
sajnos hasonló helyzetben vagyok én is... ha tényleg a legjobb barátod akkor nem fog lecserélni másra... én beszéltem a legjobb barátnőmmel és megmondtam neki, hogy zavar, hogy mindig bálványozza a másikat és hogy ne hasonlítgasson, mert én nem vagyok és soha nem is leszek olyan mint az új legjobb barátnője aki egyben a főnöke is... az lett a vége, hogy én érzem magamat kellemetlenül... de ez így van jól beszélj vele te is és mond meg neki, hogy mi bánt... ha tényleg a legjobb barátod akkor megért és nem fog megértődni ha viszont mégis jobb lesz új barát után nézned, mert ő már a másiké...
2/3 anonim válasza:
Igen most is féltem. Összejött egy barátjával,amolyan érdekkapcsolatban. Alig beszél velem, lóg órákról. Nem kicsit aggódok miatta. Szerinte féltékeny vagyok rá. Rá se ismertem.
3/3 anonim válasza:
Félteni és féltékenynek lenni nem ugyanaz. A kérdésre válaszolva, igen, folyamatosan féltem, mert keveset találkozunk, a környezetében ki van közösítve, és néha vannak szuicid hajlamai is. Rettegek hogy történik vele vmi.
Hogy féltékeny voltam-e rá? Bevallom igen, nem is egyszer. Most is épp az vagyok, és tudom, hogy ez nem helyes, de nem tudok mit tenni ellene, annyira szeretem és jópárszor azt érzem, fontosabb ő nekem, mint én neki. Pedig könnyen lehet hogy ez f***ság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!