Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek van legjobb...

Lányok! Nektek van legjobb barátnőtök?

Figyelt kérdés
Olyan, akivel mindent meg tudtok beszélni, együtt jártok vásárolni, hetente többször találkoztok, esetleg egymásnál alszotok?

2013. márc. 21. 21:17
1 2
 1/19 anonim válasza:
igen.:)
2013. márc. 21. 21:19
 2/19 anonim válasza:
Nincs. Mindenkivel ugyanolyan jóban vagyok, senkit nem tudnék kiemelni.
2013. márc. 21. 21:19
 3/19 anonim válasza:
33%
nekem fiu legjobb barátaim vannak, az egyik vett már nekem gyémánt gyűrűt is, ő a legjobb barim örökké
2013. márc. 21. 21:21
 4/19 anonim válasza:
100%
Igen,van kb. 2-3
 5/19 anonim ***** válasza:
Nincs.
 6/19 A kérdező kommentje:
És hogyan ismerkedtetek meg? Régóta ismeritek egymást? Légyszi kort is írjatok!
2013. márc. 21. 21:23
 7/19 anonim válasza:
Hát vásárolni mi nem szeretünk, de igen, van:D olyan mintha a testvérem lenne, nagyon hálás vagyok hogy ismerhetem, mert szerintem nélküle nem az lennék aki vagyok:D
2013. márc. 21. 21:23
 8/19 anonim válasza:

15 vagyok, csak most olvastam hogy kort is kell^^

Éppen megtudtam hogy felvettek elsőbe. Aznap valahogy beszélgetni kezdtem egy lánnyal a játszótéren, meséltem neki, hogy hova fogok járni, és kiderült, hogy osztálytársak leszünk:)

2013. márc. 21. 21:25
 9/19 anonim ***** válasza:

Nincs.

Általánosban volt, meg gimiben.

Később legjobb barátaim lettek (fiúk).

De szó se volt róla, hogy mindent meg tudtam volna beszélni velük.

Ilyen csak most kezd alakulni, és fiú.:) És valószínűleg nem jóbarát lesz belőle a végén....:) Hanem szerető.:)

2013. márc. 21. 21:32
 10/19 anonim válasza:
első vagyok, egyetemen gólyatáborban. egy éve ismerjük egymást. sokat bulizunk beszélünk találkozunk, jön hozzánk én is hozzájuk. ő az egyetlen, akivel bármit meg tudok beszélni. a többi barátnőimnek nem kötök mindent az orrukra. csak benne bízok, és csak vele olyan a kapcsolatom, hogy tényleg bármit meg tudunk beszélni. akármikor kereshetem, akármit kérhetek ő mindig ott lesz.
2013. márc. 21. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!