Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek van legjobb...

Lányok! Nektek van legjobb barátnőtök?

Figyelt kérdés
Olyan, akivel mindent meg tudtok beszélni, együtt jártok vásárolni, hetente többször találkoztok, esetleg egymásnál alszotok?

2013. márc. 21. 21:17
1 2
 11/19 anonim válasza:
19L ezt kihagytam :D
2013. márc. 21. 21:36
 12/19 Softness ***** válasza:

nincs, voltak régebben, de mindegyik bekurvult az egyik szó szerint a másik meg le akarta nyúlni a férjem 10 éves barátság után így úgy döntöttem nem bízom a nőkben, hülyék,

23 N

2013. márc. 21. 21:58
 13/19 anonim ***** válasza:
53%

3§12. Hogy lehet egy kisbáránytól gyűrűt kapni és barátkozni?

Nincs olyan barátnőm, akivel megbeszélném a bizalmas dolgaimat. Egyetlen barátság sem tart örökké.

2013. márc. 21. 22:05
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Végülis van legjobb barátnőm, de nem éppen úgy, ahogy te leírod a fogalmát; ritkán tudunk beszélni ill. találkozni, mivel dolgozik és egyetemre jár... aztán csak nagyritkán tudunk beiktatni egy találkozást. Akkor viszont mindent meg lehet vele beszélni, és lánybarátok közül ő az egyetlen, akire az elmúlt 5 évben mindig számíthattam.

21L

2013. márc. 22. 04:26
 15/19 zabmester ***** válasza:

Van. Mondjuk nálunk azért már ez az egymásnál alvás nem számít programnak, persze ha úgy jön ki a lépés, akkor oké, de azért nem ez a cél. De igen, van olyan barátnőm, akivel mindent meg szoktam beszélni, együtt csinálunk ezt-azt (igaz, a vásárlásaimat már jó ideje egyedül intézem, ehhez nem kell segítség, legfeljebb ha mindkettőnknek egyszerre van dolga, akkor persze együtt megyünk).

Az egyetemen ismerkedtünk meg, már nagyon hamar jóban lettünk, aztán nekem volt egy kis magánéleti zűröm, amitől ki voltam bukva, és neki meséltem el. Azóta vagyunk úgy igazán barátnők :)

Én 25 vagyok, a barátnőm 21.

2013. márc. 22. 09:23
 16/19 anonim ***** válasza:
Nincs!
2013. márc. 22. 11:35
 17/19 anonim ***** válasza:
Kettő van, de mivel már nem vagyunk olyan fiatalok / én 30-as éveim közepén járok /és sokat dolgozunk, megvan gondunk-bajunk, már az ilyen ott alvás, hetente összejárás kilőve. Havonta néhányszor, elmegyünk valami közös programra / színház, rendezvény, stb. /, olyankor jól elbeszélgetünk, kiöntjük a szívünket egymásnak, de ennyi. A problémáimmal nekem magamnak kell megküzdenem, ezekben más nem tud segíteni, max. a szűk családi köröm, de az sem mindig.
2013. márc. 24. 18:08
 18/19 anonim ***** válasza:
Van, több is.
2013. márc. 24. 18:37
 19/19 anonim válasza:
szia! nekem van egy barátnőm. 9éve ismerem de csak 5éve vagyunk jóban. Mindent megtudok vele beszélni és ő benns teljes mértékben megbízok. Már sajnos nem járunk egy suliba de szinte mindennap beszélek és 1hónapban legalább 2x talizunk. Sokszor aludt nálam én is nála. Voltunk moziba, vidámparkba, táborokba és minden egyéb csoportos dolgon amit a sulink szervezett. Együtt szilveszterezünk mindig és többször is voltunk együtt nyaralni.:) Amit imádok benne, hogy ha pasija van akkor se hanyagol el. Szerintem örökre barátnők leszünk. Ja és vásárolni nem szoktunk, egyikünk sincs nagyon oda érte, mert netről rendelünk. 15/l
2013. ápr. 4. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!